Health

7 x workouts die je samen met je lover kunt doen

Een workout doen is fun, maar met je lover trainen is nog veel leuker. Komen jullie steeds ook niet op oefeningen die je samen kunt doen? No problemo, wij hebben zeven workouts die je samen met je lover kunt doen op een rijtje gezet!

7 x workouts voor jou en je lover

 

Partner yoga

Hoe leuk is partner yoga? Dit heeft intieme houdingen en zorgt voor een hoop lenigheid in jouw relatie. Jullie zullen tijdens het nadoen van deze video vast wel een aantal keer krom van het lachen liggen, want hoe lenig deze girls zijn is insane! Mocht je partner yoga willen proberen, dan is deze 25 minuten durende video ideaal om inspiratie op te doen. Good luck!  

 

Ab workout

Om echt even lekker samen te zweten is deze ab workout perfect. Het leuke aan deze video is dat de tijd voor je wordt afgeteld en dat je iedere oefening echt samendoet. De ab workout neemt, maar zes minuutjes in beslag. Zo kun je de workout leuk combineren met andere video’s of kun je de workout bijvoorbeeld iedere ochtend doen voordat jullie onder de douche stappen. Dat is echt een goed begin van de dag!

 

Full body workout

Bij een full body workout pak je eigenlijk meteen alle delen van je lichaam aan in een video. Zo doe je in de video onder andere sit-ups met een high five en een partner squad en krijg je ondertussen de nodige breaks. Sluit de workout af met een lekkere groene smoothie waar we al eerder over hebben geschreven en klaar is kees! 

 

Weight workout

Willen jullie echt op kracht trainen, maar hebben jullie geen zin om naar de sportschool te gaan? Dan is deze partner workout ideaal voor jullie. Tijdens de workout is het de bedoeling dat jullie elkaars kracht gebruiken en oefeningen meedoen! Wij zijn fan van deze workout en gaan hem zeker een keer uitproberen, jij ook?
 

Body weight workout

Bij deze workout heb je alleen een handdoek nodig om jullie kracht te kunnen trainen. Met leuke oefeningen train je zo samen je spieren zonder dat het heel veel moeite kost. Deze workout duurt ongeveer een halfuurtje, waardoor jullie niet nog andere oefeningen hoeven te doen. Let’s go, guys!

 

Pilates workout

Een pilates workout is heel leuk om samen te doen, want het kost niet super veel moeite en je bent lekker met je lichaam bezig. Deze pilates workout video duurt een uur. No worries, want na dat uur zal je, je spieren wel voelen, maar ben je niet heel moe. Mocht je echt geen zin hebben om een uur pilates te doen? Dan kunnen jullie de workout altijd inkorten!

Deze 11 (vegan) ingrediënten herstellen jouw spieren na een workout

Victoria’s Secrect workout

De modellen Jospehine Skriver en Jasmine Tookes van Victoria’s Secret hebben op hun YouTube kanaal heel veel leuke workouts die je samen kunt doen. Deze workout video is onze favoriet, want in deze video ben je je hele lichaam aan het trainen en heb je soms intieme oefeningen. Zo hou je bij een oefening elkaars handen vast en dat wil je natuurlijk echt als je aan het trainen bent met je lover, toch? Check de video hieronder en ga aan de slag!

Beeld: I Stock