Films & Series

Netflix deelt de eerste beelden van Emily in Paris seizoen 2

Heb je Emily in Paris seizoen 1 gebingewatched en kun je niet wachten op het tweede seizoen? Heel begrijpelijk, want deze fijne serie kijkt zo lekker weg. Als je fan van de serie bent, hebben we goed nieuws. De trailer van Emily in Paris seizoen 2 is er namelijk!

Netflix deelt trailer van Emily in Paris seizoen 2

 

Releasedatum Emily in Paris seizoen 2

Als je fan bent van de populaire Netflix-serie Emily in Paris, word je vandaag op je wenken bediend. De streamingdienst heeft namelijk niet alleen de eerste foto’s van het nieuwe seizoen gedeeld, maar gaf ook alvast een releasedatum. En een trailer! Emily in Paris seizoen 2 verschijnt op 22 december op Netflix. Can’t wait!

Waar gaat Emily in Paris seizoen 2 over?

In het eerste seizoen verliet de Amerikaanse Emily (Lilly Collins) haar bekende wereldje om in Parijs aan de slag te gaan voor een marketingbureau. Tot Emily’s grote verbazing staan de Fransen alleen niet open voor een random meisje uit Chicago die ook nog eens geen woord Frans spreekt. Gelukkig was daar o.a. Camille die de Amerikaanse onder haar hoede nam. Er was alleen een dingetje: Emily liet haar oog namelijk vallen op Camilles knappe vriend Gabriel. Oeps! 

In Emily in Paris seizoen 2 raakt Emily al steeds meer gewend in het drukke leven van Parijs, maar nog altijd loopt niet alles op rolletjes. Hoe loopt het namelijk af nu hottie Gabriel wel in Parijs blijft maar heeft gebroken met Camille? 

Oui, oui, Paris: hotspots uit Emily in Paris (en je wilt er zeker naartoe!)

Beeld: Netflix