News

Dit zijn de mannelijke kandidaten van Are You The One Nederland

Het eerste seizoen van Are You The One Nederland gaat al bijna van start. Eerder maakte we kennis met de vrouwelijke kandidates, maar nu is het aan de mannen om zich te laten zien!

Are you the one

Are You The One Nederland

Wij zijn obsessed met Are You The One en nu komt het eindelijk naar Nederland! In Are You The One Nederland maken we kennis met twintig Nederlandse kandidaten die de uitdaging aangaan om met ware liefde en een zak geld terug naar huis te gaan. Er werd al bekend gemaakt dat Kaj Gorgels het dating-programma zal presenteren en vandaag wordt bekend wie de mannelijke kandidaten van het programma zijn. Exciting! Check jij Are You The One vanaf 15 oktober op Videoland? 

Alles wat je wil weten over Are You The One Nederland

Dit zijn de mannelijke kandidaten van Are You The One Nederland

JB Are You The One

JB

De 25-jarige JB is dol op vrouwen, deze boy loopt daarom ook altijd vooraan en is zeker niet verlegen. JB is een lieve jongen, maar zijn dominantie is ook aanwezig. Daarom is de boy ook op zoek naar een zorgzame vrouw die ook tegengas durft te geven. Wij zijn heel erg benieuwd of hij deze gaat vinden!

Ivo are you the one

Ivo

De 26-jarige Ivo is eigenlijk net een grote, lieve knuffelbeer en zoekt daarom ook een lieve en zachte vrouw aan zijn zijde. In het dagelijks leven runt Ivo een bedrijf in installatietechniek, maar vergis je niet de boy is ook best ijdel… Zo gaat Ivo minstens één keer per week naar de barber om zich voor het weekend op te laten frissen!

Jaap Are you the one

Jaap

De 25-jarige jaap doet mee aan Are You The One Nederland omdat hij serieus op zoek gaat naar de liefde. Zijn verzorgde uiterlijk en vlotte babbel laten veel vrouwen hun hart dan ook sneller kloppen. Deze boy is dan ook op zoek naar een gekke en spontane dame die niet te arrogant is met wie hij lekker grapjes kan maken, maar ook goed mee kan kletsen. Zou er een van de girls goed bij Jaap passen denk je?

Are you the one

Nuri

De 28-jarige Nuri staat bekend om zijn vlotte babbel. Iedereen om hem heen is al bezig met een gezinnetje. Daarom vindt Nuri het de hoogste tijd om een de vrouw van zijn leven te vinden. Nuri is een ijdele jongen die veel om zijn uiterlijk geeft en daarom is hij op zoek naar een meisje dat haar uiterlijk ook belangrijk vindt!

maxim are you the on

Maxim

Maxim is 23 jaar oud en is in het dagelijks leven personal trainer. De boy droomt van huisje boompje, beestje met een vrouw die ook gek is op een gezonde lifestyle en houdt van een feestje. In zijn ogen mag een vrouw zeker zelfverzekerd en ijdel zijn en  af en toe een beetje tegengas vind hij ook heel fijn!

Joey

De 29-jarige Joey is professioneel danser uit Rotterdam en beschrijft zichzelf als een amicaal en laid back persoon. Hij verovert met zijn smooth hips heel wat meiden, maar zoekt nog zijn perfecte liefdes match. Hij denkt dat de juiste energie voor veel vuurwerk samen kan zorgen. Good luck, Joey! 

Boudewijn Are You The On

Boudewijn

Boudewijn is 25 jaar oud en krijgt vaak complimentjes over zijn uiterlijk, maar deze spierbundel is eigenlijk gewoon een grote knuffelbeer.  In een relatie is Boudewijn dan ook zorgzaam, liefdevol en recht door zee. Hij wil in een relationship kunnen zeggen wat hij denkt! De boy zoekt een lieve dame die weet wat ze wil en positief in het leven staat. 

Tycho are you the one

Tycho

De 25-jarige Tycho is een loyale en positieve man. Die in het dagelijks leven MMA-vechter is, maar  eigenlijk een heel klein hartje heeft. Hij is met zijn lieve koppie dan ook helemaal klaar om de vrouw van zijn leven te vinden. Of Tycho eisen heeft? Het moet in ieder geval een sportieve dame zijn! 

Delano Are you the one

Délano

De 23-jarige Délano studeert International Business en werkt ook als een model. Op de golfbaan slaat hij dan ook vaak een hole in one, zal dit ook zo zijn bij Are You The One? Wij zijn heel benieuwd! 

Bron: MTVBeeld: MTV

Must reads 👀