Food

Dit is het meest ongezonde product bij de McDonald’s

Waar je ook bent op de wereld, er is één restaurant dat in elk land te vinden is: de McDonald’s. Dagelijks worden er wel 69 miljoen bestellingen gedaan (wow) en van die bestellingen is er geen een gezond. Maar wat is nou het aller slechtste item op de menukaart van de gele ‘M’?

Een bezoekje brengen aan de McDonald’s doen we allemaal wel eens. Het is snel, simpel en de keuze is groot. Iedereen weet dat de McDonald’s geen verzadigde gezonde maaltijd is, en af en toe is dat ook echt niet erg. Maar van al die ongezonde keuzes, is er één keuze die je beter kan laten de volgende keer als je in de McDrive staat.

Helaas lieve ijsliefhebbers, het alle slechtste en ongezondste item op de lijst is de McFlurry. De McFlurry heeft niet alleen een torenhoog caloriegehalte, ook heeft het een extreem hoog vetgehalte. Met één ijsje heb je 31 procent van de dagelijkse hoeveelheid binnengekregen. Hoe dat komt? Eén McFlurry bevat wel 100 gram suiker! Dat is het dubbele wat een mens qua suikers per dag mag binnenkrijgen. Dus de volgende keer maar geen dessert girls

Lees ook:

McDonald’s komt met de allereerste plantaardige burger

Met deze hack scoor jij vanaf nu altijd gratis hamburgers bij McDonald’s

Yum! Zo maak je thuis een McDonald’s Big Mac & McWrap

Beeld: istock