News

Alles wat je wil weten over de Sims 5

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar er zijn eindelijk wat details over de Sims 5. Wij hebben alles wat jij over het spel moet weten op een rijtje gezet. Let’s go!

Alles wat wij weten over de Sims 5

Er zijn nog niet heel veel details over de Sims 5 bevestigd. Maar de chief studio officer bij EA heeft in een interview wel laten weten dat je in de Sims 5 jouw creativiteit nog meer de vrije loop kunt laten en dat het een multiplayer game wordt. Zo kun je samen Sims spelen zonder bij elkaar op de bank te spelen. Oh my gosh, we need that! Een officiële trailer van het spel is er helaas nog niet, maar fans hebben wel alvast een trailer gemaakt waarbij zij inschatten hoe de game er ongeveer uit gaat zien. Als de game er zo uit gaat zien wordt het rennen naar de winkel!

We verzamelden de handigste trucjes voor de Sims 4

 

 

Wanneer komt de Sims 5 uit?

Wanneer de Sims 5 uitkomt, is helaas nog niet bekend, maar het kan nog wel even duren voordat het spel uitkomt. Omdat de Sims 4 de laatste tijd nog veel updates heeft gehad en wij krijgen het gevoel dat de EA nog niet klaar is met alle updates van Sims 4. Maar als we de rumours mogen geloven duurt het minimaal tot 2023 voordat we met de meiden kunnen simsen in Sims 5. Dat duurt nog even, maar wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Mensen onthullen de ergste dingen die ze hebben gedaan in De Sims #2

Bron: CosmopolitanBeeld: Unsplash