News

Een opblaasbaar bubbelbad in de tuin? Action heeft ‘m nu in de aanbieding

De zomer was al niet zo top qua weersomstandigheden, maar helaas lijkt het nu alleen nog maar minder warm te worden. Balen, maar gelukkig heeft dat ook zo z’n voordelen. Want wat bij koudere dagen juist wel heel goed kan, is bubbelen in je eigen bubbelbad. Een droom die werkelijkheid kan worden: Action heeft namelijk weer bubbelbaden toegevoegd aan het assortiment. 

Lekker bubbelen wanneer het buiten steeds kouder wordt. Maar koud heb jij het niet, want jij zit heerlijk te genieten in het warme water. Een bubbelbad in de tuin is iets wat heel veel mensen wel zouden willen. Een minpuntje? Bubbelbaden zijn vaak ietwat aan de prijzige kant. Maar gelukkig worden er soms ook opblaasbare bubbelbaden verkocht, zo ook bij Action.

Opblaasbaar bubbelbad aanbieding bij Action

Je blaast ‘m op met de bijgeleverde pomp, even vullen met water en je bubbelbad is klaar. Appeltje, eitje. Het opblaasbare bubbelbad is nu te koop bij Action, voor €299. Van bubbelbad, hoes tot filter: alles zit erbij. Dus, mocht je je spaarrekening hebben aangevuld en zoek je nog iets om je geld aan uit te geven? Dan staat dit bubbelbad natuurlijk bovenaan je lijstje. Geniet!

bubbelbad action

Bron: ActionBeeld: iStock

Must reads 👀