News

Dit is alles wat we weten over de vriendin van Damiano David uit Måneskin

Damiano David uit de Italiaanse band Måneskin is echt onwijs hot, maar helaas heeft de boy zijn hart al vergeven aan de Italiaanse schone Giorgia Soleri. Heb jij nou geen idee wie deze girl is? Lees dan vooral verder, dan praten wij jou bij!

Wie is de vriendin van Damiano David uit Måneskin?

De vriendin van Damiano David uit Måneskin is de 25-jarige Giorgia Solari. De Italiaanse schone is model en influencer voor campagnes, grote kans dat jij haar dus al een keer hebt gezien. Giorgia heeft in het geheim al vier jaar een relatie met Damiano. De twee zijn nogal gesteld op hun privacy en hielden hun relatie daarom ook voor zo lang privé. Dat is ook de reden dat we nergens foto’s van de twee op Instagram kunnen vinden, maar eigenlijk is dit zo slecht nog niet… Zo kun jij namelijk gewoon verder dromen dat Damiano uit Måneskin gewoon single is!

Damiano David van Måneskin deelt naaktfoto op Instagram

View post on Instagram
 

VIDEO: NikkiTutorials doet MÅNESKIN’s make-up

Het leven gaat niet altijd over rozen

Helaas gaat het leven niet altijd over rozen en zo ook niet voor de vriendin van Damiano David uit Måneskin. De girl heeft namelijk al sinds 14-jarige leeftijd last van de diagnose endometriose en adenomyose. Deze ziekte veroorzaakt hele heftige menstruatiepijn, waarbij zij tijdens iedere menstruatie vastgeketend zit aan haar bed. Gelukkig is deze heftige tijd voor de girl nu ten einde gekomen en heeft zij hier pasgeleden een operatie voor gekregen. Op Instagram schrijft zij dan ook: “Deze operatie is een overwinning, omdat ik vanaf morgen zal kunnen proberen een leven terug te nemen dat van mij is en dat ik al te lang niet heb geleefd: het mijne”. Heel heftig, maar wij vinden het heel dapper dat Giorgia hier zo open op over durft te praten op Instagram!

View post on Instagram
 

Beeld: Bruno Press

Must reads 👀