Films & Series

Temptation Island-Milou en Megan krijgen documentaire over Only Fans

Milou van Agtemael en Megan Desaever ken je nog wel van Temptation Island. De twee babes hebben na hun deelname flink aan zichzelf laten sleutelen. Ook hebben ze beiden een Only Fans-carrière. En met succes, want ze krijgen een heuse eigen documentaire. En de trailer is nu onthuld.

View post on Instagram
 

Temptation Island-Milou en Meagan krijgen documentaire over Only Fans

Creator worden op OnlyFans is populair tegenwoordig. Zo verscheen Lesley van Ex On The Beach 2021 erop en ook Shirley van Temptation Island 2021 laat haar boobs zien op het platform. Fabiola Volkers heeft zélfs haar moeder weten aan te steken om content te delen. In mei werd bekend dat ook Megan en Milou van Temptation Island hun booty verkopen op het platform. Ze krijgen nu een Belgische documentaire over OnlyFans.

Megan en Milou van Temptation Island in documentaire OnlyFans

Videoland maakte al een documentaire over OnlyFans waarin Niels en Rosanna zaten en ook Ferry Doedens kreeg er een programma over. Nu gaan het Belgische Streamz dit ook doen.

“Vanaf 4 oktober ontdek je bij ons de vierdelige docureeks OnlyFans: de naakte Vlaamse waarheid. “De nieuwe documentairereeks geeft een blik op het platform OnlyFans en hoe het er in Vlaanderen aan toe gaat. Bekende maar ook nieuwe content creators vertellen over hoe en waarom ze op het platform begonnen, hoeveel ze er verdienen, wat voor content ze maken en nog veel meer. Niets blijft onbesproken.”

Op die Instagram is te zien dat ook Milou en Megan van Temptation Island hun verhaal zullen doen over hun OnlyFans-carrière. Ze verdient er meer mee dan ze ooit had durven dromen, zo vertelde ze aan het ex Kevin in Eating With My ex. 

View post on Instagram
 

OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid is vanaf 4 oktober aanstaande te zien bij Streamz.

Must reads 👀