Celebs

Super zoet: Jethro van de Bachelorette is vader geworden

Het is dubbel feest vandaag voor oud deelnemer van De Bachelorette 2020 Jethro Galung! Hij is vandaag jarig en zijn cadeautje was meer dan hij zich kon wensen. Jethro is namelijk vader geworden van zijn eerste kindje. Dat betekent dus niet alleen taart, maar ook beschuit met muisjes.

Jethro van De Bachelorette is vader geworden

Remember Jethro van de Bachelorette 2020 nog? Hij was die lieve grote teddybeer die iets te vaak het woordje ‘bizar’ gebruikte tijdens de helikopter vlucht met Gaby. Yes, we loved Jethro, maar helaas dacht Gaby daar niet zo over. We waren dan ook shocked toen Gaby hem vlak voor de finale liet gaan. Maar niet getreurd lieve lezers, het gaat hartstikke goed met Jethro! Hij is namelijk smoorverliefd op zijn vriendin Kelly Heruer. Het stel kreeg een paar maanden na De Bachelorette een relatie en sindsdien is Jethro de gelukkigste man op aarde. Maar dit veranderde op zijn verjaardag, waar hij het allermooiste cadeau kreeg dat hij zich kon wensen…  

Jethro is vader geworden

Op zijn eigen verjaardag is Jethro vader geworden van zijn eerste kindje en zoon: Bodie Huta Galung. Zoals je hoort komen de Indonesische roots van Jethro terug in de naam en wij vinden dat supermooi! Jethro en Kelly zijn dolgelukkig en posten dan ook met trots een foto van hun kleine man. Jethro herkent zichzelf niet meer zo emotioneel en dankbaar is hij voor dit prachtige wonder. Hij noemt Kelly de krachtigste vrouw op aarde en vindt Bodie het mooiste kindje wat er is. Wij weten zeker dat Jethro het vaderschap gaat rocken en wensen hem dan ook nog meer geluk toe dan die al voelt!       

Lees ook:

Boy or girl: Bachelorette-Jethro onthult geslacht baby

Baby nieuws: Jethro van de Bachelorette krijgt een kindje

Bachelorette-Joey heeft een nieuwe vriendin en ze lijkt sprekend op Gaby

Beeld: RTL