News

Maak Delphine een einde aan de relatie met Bert in de volgende aflevering van Temptation Island?

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is nog maar net van start gegaan,  maar er is al een hoop drama aan de gang. Nu verklapt verleider Kevin nu waarom Bert in de teaser van vorige week zo moest huilen… Zou Delphine een einde aan de relatie met Bert hebben gemaakt?

Delphine en Bert einde relatie

Her koppel Delphine en Bert heeft al tien jaar een relatie, maar omdat Bert in het verleden met iemand gezoend heeft, is het vertrouwen bij Delphine weg. Daarom heeft zij stiekem een camera in huis opgehangen om Bert in de gaten te houden. Heftig! Nu vertelt single Kevin tijdens Temptation Thursday waarom we Bert tijdens de teaser zo in tranen zagen. Zo zagen we aan het einde van de aflevering dat Delphine nog even met Monica wil blijven praten en volgens Kevin zegt zij hier iets waardoor Bert ontroostbaar is. Wat dit is, durft Kevin nog niet te zeggen. Betekent dit het einde voor de relatie van Bert en Delphine, want dit gebeurde vorig seizoen ook bij Jaydi en Sonny. Drama alert!

Kevin en Eva uit Temptation Island geven hun relatie nog een kans

Is Delphine sneaky?

Delphine kennen we natuurlijk als een jaloerse meid en valt daarom ook helemaal niet goed in de smaak bij de singles. Kevin vertelt onder andere: “Het was moeilijk met haar te communiceren, want het ging eigenlijk altijd over Bert. Toch gaf ze wel steeds stiekeme hintjes, zoals: kom dichter bij me, ik wil een dutje doen en jij zorgt wel voor mij. Of ze sneaky is? Laat ik het zo zeggen, ze heeft alles goed doordacht.” Wij vinden dit soort hints toch redelijk sneaky en wij zijn heel erg benieuwd hoe de volgende aflevering afloopt, want de juice is aanwezig! Denk jij dat de relatie van Bert en Delphine ten einde is gelopen? 

Hier vind je alle deelnemers van Temptation Island 2021 op Instagram

Bron: Grazia

Must reads 👀