Fashion

5 x jurkjes waarmee jij ready bent voor de herfst

De koudere dagen staan voor de deur, dus is het de hoogste tijd om jouw zomerjurkjes in te ruilen voor een warmere variant. Wij hebben de vijf leukste herfstjurkjes voor jouw uitgezocht!

Vijf leukst herfstjurkjes 

Lange luipaard print jurk

Lange jurkjes en luipaard printjes zijn deze herfst helemaal hip en hoe leuk is het als je deze twee trends samen kunt combineren? Dat kan met deze lange luipaard print jurk. Het leuke aan een lange jurk is dat je altijd trendy voor de dag komt en dat hij voor allerlei gelegenheden geschikt is. Dat klinkt perfect!

Style tip: Je kunt een luipaard print jurk als deze het leukste met gouden accessoires stylen, door de gouden accenten die in de jurk terugkomen. Maak jouw outfit af met stoere zwarte boots en een bijpassende scrunchie!

leukste herfstjurkjes

Midi jurk met multikleur luipaard print – My Jewellery – € 55,99

Blazerjurkje ruitjes

Wij zijn obsessed met dit blazerjurkje met ruitjes. Blazerjurkjes zijn deze winter weer een echte trend en wij vinden het patroon en de kleurcombinatie van dit jurkje echt prachtig! Je kunt een blazerjurkje leuk combineren met zwarte laarsjes, een zwarte handtas en een beige trenchcoat en voilà je bent klaar voor de dag!

Dit worden de belangrijkste kleding trends die we dit najaar gaan zien

leukste herfstjurkjes

Beige blazerjurk met ruitjes – My Jewellery – € 49,99

Jurkje met lijnen

Dit jurkje met lijnen geeft ons echte Emily in Paris vibes. Door de mooie witte lijnen op de jurk kom jij netjes, maar ook super trendy voor de dag. Voeg een baret, een cute handtasje en toffe hakken toe en je bent net Emily. Het jurkje straalt luxe uit, terwijl de prijs spotgoedkoop is… Zo heb je het jurkje al voor €19.99 in huis!

leukste herfstjurkjes

Jurk van mesh – H&M – € 19,99

Fuchsia jurk met embroidery & ruffles

Hoe leuk is de kleur van dit roze jurkje? De kleuren van het jurkje zijn deze winter helemaal hip en het jurkje houdt jou tijdens de winter heerlijk warm. Zo’n jurkje kun je het best combineren met rustige accessoires, omdat het jurkje zelf al vrij druk is. Zo kun je gaan voor alles in het zilver, alles goud of deze twee kleuren sieraden door elkaar heen!

Leukste herfstjurkjes

Fuchsia jurk met embroidery & ruffles – My Jewellery –  € 49,99

 

Sweaterjurk basic

Dit basic groene sweaterjurkje is ideaal voor een koude winterdag, omdat hij zo lekker warm is. Naast een mooie groene kleur is het jurkje erg basic. Dit kun je opleuken met opvallende sieraden en een panty met een toffe print!

Style tip: Bij een basic jurkje kun jij jouw haren het beste los doen, zo leg je meer het accent op jouw haar en niet zo erg op het basic jurkje!

6 fashiontrends uit de zeroes waarvan we hopen dat ze nooit meer terugkomen

leukste herfstjurkjes

Donkergroene sweaterjurk ribstructuur – My Jewellery – € 39,99

 

Beeld: I Stock