Films & Series

Bridgerton seizoen 2? Dit is wat we tot nu toe weten!

Als je Bridgerton hebt gebingewatched, weet je wat voor fijne serie het is. Veel mensen noemen het ook wel The Crown meets Gossip Girl en daar zijn we het helemaal mee eens. Kun je ook niet wachten op Bridgerton seizoen 2? Dit is wat we tot nu toe weten. 

Alles wat je wil weten over Bridgerton seizoen 2

Er komt sowieso een Bridgerton seizoen 2

No worries, Bridgerton seizoen 2 komt er sowieso. Het is zelfs al bevestigd door Netflix. De serie die gebaseerd is op de boeken van Julia Quinn, waarvan het eerste deel De ongetrouwde hertog heet, ging tot nu toe vooral over de hertog. Alleen zien we deze hertog aka. The Duke die door Regé-Jean Page werd gespeeld, waarschijnlijk niet terug in het nieuwe seizoen. Maar ondanks dat belooft het alsnog spicy te worden.

In een interview met Entertainment Tonight vertelde Nicola Coughlan, die Penelope Featherington speelt: “It’s got a whole lot spicier I will say. You definitely see more sides to Penelope.” Kom maar op met de spice! Met acht boeken van Julia Quinn is er natuurlijk genoeg te vertellen in de komende seizoenen. Wij kunnen niet wachten! De releasedatum is helaas nog niet bekend, maar we weten al wel iets anders over Bridgerton seizoen 2…

Trailer Bridgerton seizoen 2

Nieuwe personages in Bridgerton seizoen 2

Bridgerton seizoen 2 gaat minder over de hertog, maar meer over Anthony Bridgerton, de oudste zoon van de Bridgertons en broer van Daphne. En, extra tof, er komen ook nieuwe personages bij in Bridgerton seizoen 2. Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch en Rupert Young zijn namelijk aan de cast toegevoegd. 

View post on Twitter

Releasedatum Bridgerton seizoen 2

Samen met de eerste beelden van Bridgerton seizoen 2 heeft Netflix ook meteen bekendgemaakt wanneer de nieuwe reeks te zien zal zijn. Markeer 21 januari maar in je agenda, want vanaf dan mogen we éindelijk weer.

 

Bron: NSMBL, Entertainment TonightBeeld: Brunopress

Must reads 👀