Fashion

5 x de mooiste items uit de H&M Home najaarscollectie

Wij zijn gek op de H&M Home collectie en nu hebben ze allemaal mooie nieuwe items voor de herfst die jouw huis nog leuker maken. Let’s go shopping, ladies!

Nieuwe items H&M Home collectie

Glazen vaas met patroon

De glazen vaas uit de nieuwe items van de H&M Home collectie is echt prachtig! De vaas heeft beige en felblauwe kleuren, wat deze herfst helemaal trendy is. Je kunt de vaas het leukste combineren met felblauwe of witte bloemen zodat de vaas helemaal tot zijn recht komt. Geef jij jouw woonkamer een upgrade met deze super leuke vaas?

Deco tip: Er is ook een kleinere versie van deze vaas op de H&M-site die jij super leuk naast de grote vaas kunt zetten. Dit zorgt namelijk voor een rustgevend en stijlvol huis!H&M Home nieuwe collectie

Glazen vaas met dessin – H&M – € 29,99

Kussenhoes beige en blauw

De beige en blauwe tinten komen in de nieuwe items van de collectie heel veel terug, misschien daarom ook heel leuk om jou hele huis van accessoires in deze tinten te voorzien deze winter! Deze kussenhoes heeft een hele mooie opdruk en schreeuwt echt herfst. De kussenhoes is voor 7.99 al verkrijgbaar. Hoe leuk?!

H&M Home collectie nieuwe items

Kussenhoes van canvas – H&M – € 7,99

 

Budget tips om jouw studentenkamer gezellig te maken

Roze katoenen dekbedset

Hoe leuk is dit roze katoenen dekbedset? Een roze dekbedovertrek is niet alleen mooi, maar roze geeft ook een romantische uitstraling in jou bedroom. Het leuke aan dit roze dekbedset is dat hij mooie witte bolletjes aan de uiteindes heeft, wat hem die extra touch geeft die andere dekbedsets niet hebben!

nieuwe items H&M home collectie

Katoenen dekbedset met decoratieve rand – H&M – € 59,99

Beige gebreide dekentje

Een dekentje is amazing tijdens de koudere dagen op de bank met een kopje thee en hoe zacht ziet dit dekentje van de nieuwe items van de H&M Home collectie eruit? Hij heeft een mooie beige kleur en het patroontje maakt hem super schattig. Shop het dekentje voor € 29,99 en gebruik hem bij de volgende pyjama party met jou besties!

H&M Home collectie nieuwe items

Gebreide katoenen plaid – H&M – € 29,99

 Make-up organizer

Onze make-up spullen liggen altijd overal en nergens en daarom zijn we altijd ook alles kwijt. Heb jij hier ook altijd last van? Geen stress, de dagen van chaos zijn voorbij, want met deze make-up organizer kun jij jouw make-up altijd makkelijk terug vinden en ziet het er ook nog eens super trendy uit. Ideaal!

Nieuwe item H&M home collectie

Glazen make-uporganizer – H&M – € 14,99

Beeld: I Stock

Must reads 👀