News

ZIEN: Eloise van Oranje huurt een huisje in Amsterdam

De huizenprijzen in Amsterdam zijn op dit moment echt bizar, maar het is Eloise van Oranje toch gelukt om hier een huis te bemachtigen. Hoe gaaf?!

Eloise van Oranje in Amsterdam

Eloise van Oranje kennen natuurlijk omdat zij de dochter is van prins Constantijn en prinses Laurentien, maar de 19-jarige gravin is veel meer dan dat. Zo heeft de girl al een super leuk boek uitgebracht en liggen wij vaak dubbel van het lachen door haar TikToks.

Inkijkje in een koninklijk huis in Amsterdam
Nu heeft Eloise van Oranje haar eigen huisje in Amsterdam gehuurd en zoals we dat al een beetje kunnen zien op haar Instagram Stories ziet het huis er heel erg cosy uit. Eloise laat ook zien dat ze al een aantal leuke vintage spulletjes op de kop heeft getikt en niet kan wachten om meer te delen over het huis. Gelukkig, want wij kunnen niet meer wachten om meer over het huis te weten te komen, maar zoals we dat nu al kunnen zien heeft Eloise het luxeleventje als gravin zeker ingeruild voor het studentenleven! Heel veel plezier lieve Eloise!

Interview: Eloise van Oranje over haar grootste onzekerheid

@everyprofilenameistaken

helemaal vergeten te delen – dit in amsterdam 😍😍😍 en het ziet er nu al anders uit haha ##newhouse ##ansterdam ##crazy

♬ What kind of Funkytown is this – iScream β„’

Eloise van Oranje Learning by Doing

Het boek van Eloise van Oranje Learning by Doing is al een tijdje uit en mocht je deze nog niet gelezen hebben? Dan is dit zeker een aanrader! In het boek vertelt Eloise veel over haar leven als gravin en hierbij komen onder andere de royals Beatrix en de overleden prins Friso met mooie en grappige verhalen voorbij. Maar ze vertelt in het boek ook over hoe zij soms struggled met haar uiterlijk en de socialmedia-aandacht die zij krijgt. Al met al een super leuk boek en je kunt hem hieronder shopppen!

Eloise boek

Learning by doing – Bol.com – €19.99

Beeld: Bruno Press