Films & Series

Netflix films: Life As We Know It

Tijd voor een goede film? Good news. Elke week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus op jouw Netflix abonnement, dat scheelt weer een halfuur zappen. De tip van deze week de classic: Life As We Know It

Netflix filmtip: Life As We Know It

Another day, another cute movie. In Life As We Know It, met Holly (Katherine Heigl) en Eric (Josh Duhamel) genieten we wederom van een leuk feel good verhaal. Net een tikje anders dan andere films in deze categorie (en soms ook een beetje zielig), maar dat maakt ‘m juist zo leuk. Lees gauw verder waar ‘ie ook alweer over gaat.

Het verhaal

In de film met Katherine Heigl en Josh Duhamel, krijgen we het verhaal van Holly en Eric te zien en te horen. Tijdens hun eerste date samen komen ze erachter dat ze niet helemaal voor elkaar gemaakt zijn. Maar wanneer hun mutual best friends overlijden moeten ze, als nieuwe voogd van de baby van hun beste vrienden, voor ze zorgen. Daarnaast moeten ze ook niet vergeten om hun eigen verlies te verwerken.

Jaar: 2010
Leeftijd om te kijken: alle leeftijden
Duur: 1 uur en 54 minuten
Categorie: feelgood

Bron: NetflixBeeld: Brunopress, YouTube