News

WOW: Aleksandra uit Love Island 2019 doet nu mee aan de Poolse editie

Aleksandra Jakobczyk won in 2019 samen met haar ex-liefje Denzel Slager Love Island, maar nu doet de girl  mee aan de Poolse editie van Love Island om daar ware liefde te vinden. Oh my gosh, hoe leuk?

Aleksandra Love Island Polen

Nu haar ex-liefje Denzel Slager waarmee Aleksandra in 2019 Love Island won een kindje met Famke Louise verwacht, is het voor Aleksandra het juiste moment om opnieuw op zoek te gaan naar ware liefde. Dit doet de girl niet via een datingapp of in de kroeg, maar via Love Island in Polen. In een korte video op het Instagram-account van Love Island Polen is te zien hoe Aleksandra zich voorstelt en vertelt ze dat ze op zoek is naar een lange man die haar aan het lachen kan maken en haar een gevoel van veiligheid kan geven. Over haar winst tijdens de Nederlands & Belgische versie van het programma liegt de girl niet; “Ik heb toen gewonnen, maar dat sprookje was al snel weer voorbij.”

Aleksandra Love Island Polen breuk met Denzel Slager

De liefde tussen Aleksandra en Denzel Slager was na Love Island al vrij snel op. In een Instagram post vertelde het koppel toen veel mooie momenten te hebben meegemaakt, maar het toch beter was om beide hun eigen kant op te gaan: “Wij gaan uit elkaar als goede vrienden en er is geen sprake van ruzie.” Wij wensen Aleksandra heel veel succes tijdens Love Island Polen, en wij hopen dat er deze keer wel een leuke boy voor haar bij zit!

Bron: RTL BoulevardBeeld: RTL