News

Merry Christmas: deze Monopoly kerst-editie is onmisbaar tijdens kerst 2021

Samenzijn met familie en/of vrienden, lekker dineren en gezellige spelletjesavonden. Kan kerst voor jou niet vroeg genoeg beginnen? Voor alle kerst-liefhebbers is er nu een nieuwe editie van Monopoly die tijdens kerst 2021 echt niet mag ontbreken. Tijd om Monopoly Elf toe te voegen aan de collectie!

Is een spelletjesavond tijdens de kerstdagen bij jullie ook traditie? Dan hebben jullie vast al een hele kast vol spellen in huis staan. Maar de kans is groot dat deze editie van Monopoly er nog niet te vinden is. En dat kan eigenlijk niet hè, tijdens de kerstdagen

Deze kerst-editie van Monopoly staat in het thema van de kerstfilm Elf. Je reist, net zoals in de film, af naar de Noordpool en komt dezelfde plekken tegen. Geen standaardpionnen, maar pionnen in de vorm van bijvoorbeeld een slee of een knuffelbeer. En die kans- en algemeen fonds kaarten zijn in dit geval de kerstboodschappen.

Monopoly kerst-editie

En, ben je al verkocht? Vast wel. Dit spel is gewoon onmisbaar tijden kerst 2021. Je shopt de Monopoly kerst-editie via Amazon, voor €34,85. En één ding moeten jullie wel afspreken: geen Monopoly-ruzies tijdens het kerstdiner, want daar is kerst niet voor bedoeld ;-). 

Beeld: Amazon.com

Must reads 👀