News

Reizen met je eigen Volkswagen (trolley)? Dat kan nu voor een prikkie

Met een Volkswagen op vakantie? Die luxe is helaas niet voor iedereen weggelegd. Maar met dit koopje kom je in ieder geval al een heel eind op weg. Action verkoopt nu namelijk Volkswagen trolleys. Niet alleen handig zo’n klein koffertje, maar ook nog eens super leuk!

Als je gek bent op reizen, dan heb je vast al wel door hoe makkelijk het is om een kleine trolley te gebruiken. Al je spullen passen erin en jij bent helemaal klaar om op reis te gaan. Maar naast dat zo’n trolley handig moet zijn, mag ‘ie er ook best leuk uitzien, toch? Het oog wil natuurlijk ook wat. Nou, shoppen dus: voor deze Volkswagen trolley moet je bij de Action zijn.

Volkswagen trolley bij de Action

En dan bedoelen we niet dat je echt naar de Action toe moet, want dit product is alleen online te koop. De afmetingen van de trolley zijn 52,5 x 20,5 x 32,5. Perfect voor tijdens je vliegreis. Dit Volkswagen pareltje is verkrijgbaar in de kleuren zwart en lichtblauw, en je bestelt ‘m hier voor €34,95. Nooit meer zoeken naar je koffer: die van jou valt sowieso op!

 

Beeld: Action