Fashion

Dit zijn de meest stijlvolle regenjassen van het najaar

Redactie

Een regenjas zal je dit najaar wel hard nodig hebben. We get it wij hebben ook een hekel aan die niet trendy regenjassen, maar daar hebben wij een oplossing voor gevonden. Wij hebben namelijk de hipste regenjassen voor jou uitgezocht!

Dierenprintjes

Een regenjas kun je zo hip maken als je zelf wil en hoe leuk is een regenjas met een toffe dierenprint erop? Tijgerprintjes zijn momenteel helemaal hip en je kunt je regenjas dan ook super leuk combineren met een zwart jurkje en zwarte boots, waardoor jouw regenjas echt een eyecatcher is aan jouw outfit!

Lidl verkoopt nu matchende regenjassen voor jou en je hond (en dat ziet er té cute uit)

dierenprint regenjas

Damesjas Ophelia animal donkergroen – HEMA – €55.-

Pastelkleurtjes

Een regenjas met pastelkleurtjes is vrolijk tijdens de donkere winterse dagen en geeft super goede vibes. Wij zijn helemaal weg van een regenjas in een lila tint, maar je hebt ze natuurlijk ook in het mintgroen of turquoise blauw. Hoe leuk is dat?

Pastel regenjas

Regenjas dames gevoerd lang – America today – €69.99

Knallende kleuren

Deze winter draait natuurlijk om knallende kleuren en dat betekent dat een knallende regenjas natuurlijk niet kan ontbreken. Hoe leuk zijn regenjassen in een felle kleur blauw, roze of bijvoorbeeld rood. Een ding is hierbij zeker: je valt lekker op girl!

Ideaal: met deze tweepersoons paraplu loop jij niet meer door de regen

felgekleure regenjas

Regenjas dames gevoerd lang – America Today – €69.99

Classy in black

Mochten al deze kleuren en prints nou helemaal niet met jouw outfits matchen? Maak je dan vooral geen zorgen, want er zijn ook genoeg trendy regenjassen die gewoon helemaal zwart zijn. Het makkelijke aan een zwarte regenjas is dat je hem naar iedere gelegenheid kunt dragen zonder dat hij ongepast zou zijn!

 

zwarte regenjas

 

Regenjas dames gevoerd lang – America Today – €59.99

Beeld: I Stock