News

André Hazes heeft een emotionele burn-out en neemt voorlopig rust

André Hazes kamt met een burn-out en heeft besloten de komende tijd rust te nemen. Maar dat niet alleen, want ook zijn girlfriend heeft last van troubles en krijgt professionele hulp. We praten je bij.

André Hazes in een burn-out

Dit is niet de eerste keer dat André Hazes last heeft van een burn-out. In 2018 was het namelijk ook al raak. Het management van André Hazes laat weten dat dit grotendeels komt door het gemis aan optredens, de onzekerheid van de coronapandemie en de ontwikkelingen in zijn privéleven. Hiermee bedoelen ze natuurlijk de breuk van André Hazes en zijn verloofde Monique Westenberg. Nu laat André alles even vallen en zorgt hij dat hij goed tot rust gaat komen.

View post on Instagram
 

Sarah van Soelen overspannen

Naast André Hazes heeft zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen ook last van een emotionele burn-out, door alle media-aandacht die zij dit jaar kreeg. De girl is op dit moment opgenomen in een kliniek in Spanje waar zij met therapie probeert om te gaan. Hier leert zij onder andere hoe zij met alle drukte omgaat en hoe ze lelijke berichten moet negeren. And we have to admit de girl krijgt de laatste tijd bakken met haat over zich heen.

View post on Instagram
 

Bron: TelegraafBeeld: Bruno Press