News

YES! Vanaf vandaag staat seizoen 3 van Sex Education op Netflix

Het is 17 september en dat betekent dat we vanaf vandaag kunnen genieten van seizoen 3 van Sex Education. Wij zijn heel erg benieuwd met wat voor seks adviezen Otis dit seizoen komt en wat er allemaal staat te gebeuren… Lees vooral verder, want dit is alles wat we al over seizoen 3 weten!

Netflix films: Love, Rosie

Seizoen 3 Sex Education

Het derde seizoen van Sex Education heeft even op zich laten wachten door de wereldwijde pandemie, maar gelukkig kunnen we eindelijk er nu dan eindelijk van genieten. Tijdens dit seizoen gaan we zien dat Eric en Adam nu officieel een stelletje zijn geworden, worden de oude toiletten gesloopt en worden er schooluniformen gedragen om van de seksuele sfeer op school af te komen. Daarnaast gaan we ook zien hoe het verder afloopt met de romance van Otis en Meave, maar wat misschien wel het meest shockende is, is dat Otis zijn snor heeft laten staan. Oh my gosh, genoeg reden om de serie vandaag nog te bingewatchen dus! Zijn jullie ook zo benieuwd!

Deze films zijn nieuw op Netflix in september #1

Tip voor de echte Sex Education fans

Speciaal voor de release van seizoen 3 is er vandaag en Sex Education positivity pop-up tegenover het station van Rotterdam. Bij de pop-up kun je terecht voor advies van sex experts, kennis maken met seks positieve producten. Worden er inspirerende talks gehouden en kun je een nieuwe portretfoto laten maken. Oh ja, als kers op de taart is kun je ook een vulva cup cake komen eten. Dat klinkt amazing. Ga jij hier vandaag naartoe?

View post on Instagram
 

 

Beeld: Getty Images