Lifestyle

5x de leukste plekken om Instagram worthy herfstfoto’s te maken

Deze zomer konden we genoeg pics voor de gram maken, maar nu de herfst er aan komt ziet alles er al snel somber uit. Geen zorgen, wij hebben de 5 leukste plekken op een rijtje gezet waar jij tijdens de herfst hele toffe Instagramfoto’s kunt maken!  

Into the woods

Het bos is toch wel de ideale plek om foto’s te maken tijdens de herfst. Tijdens de herfst ziet het bos er namelijk super vrolijk uit met alle gele, rode en bruine blaadjes die uit de bomen vallen. Pose tip: Voor een Instagramfoto in het bos is het niet zo leuk als je alleen statig poseert. Je kunt de foto speelser maken door blaadjes in de lucht te gooien of een foto van jouw outfit te maken en voilà de Instagram parel is gemaakt!

Pompoenen boerderij

Pompoenen boerderijen worden steeds populairder en het is niet normaal hoe Instagram waardig deze boerderijen zijn! Op zo’n pompoenen boerderij is het leuk om tijdens het posen een pompoen vast te houden en een neutrale herfst outfit aan te trekken, zodat de locatie er nog beter uit komt. Oh ja, en als je besluit honderdduizend foto’s te maken voor de gram is het natuurlijk wel zo netjes als je een pompoen koopt.

Mocht je niet weten hoe je hier leuk zou kunnen poseren, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de Instagram page van @queenofjetlags, want haar foto’s hebben altijd een hele toffe aesthetic.

Kom maar door met die herfst: de Pumpkin Spice Latte is terug!

Just at home

Voor de perfecte Instagramfoto hoef je niet altijd ver te reizen, want de meest leuke maak je vaak gewoon thuis. Zo kun je een herfstachtige foto maken waarop je koekjes aan het bakken bent en er overal meel ligt. Maar je kunt ook een foto maken, terwijl je een cosy pyjama party houdt met jou besties. De kansen zijn thuis groot en met een beetje creativiteit kom je heel ver, girl!

Het Vondelpark

Het Vondelpark in Amsterdam is op zichzelf al een aesthetic, dus de ideale plek om goede Instagramfoto’s te maken tijdens de herfst. Het park heeft talloze schattige bruggetjes. Het park heeft namelijk ook restaurant waar je met de sfeer van het park cute kunt poseren. 

Grachtenfoto’s

Waar je ook komt geven grachtjes een super leuke vibe af en hoe leuk is het als je met jou trendy herfstoutfit op deze grachtjes poseert. Mocht het licht op dat moment nou niet zo mooi zijn, kun je dat altijd bewerken in een app als Lightroom zodat jouw fotoshoot niet voor niks is geweest, girl!

Beeld: I Stock