Films & Series

Videoland must see: Love Life

Redactie

Heb jij alle leuke series op Videoland ook al allemaal al gezien? Wij begrijpen deze struggle zeker, maar wij weten bijna zeker dat jij de onbekende serie Love Life nog niet gezien hebt! Pak er een kop thee bij, want deze serie is een must see!

Videoland Love Life

De Videoland-serie Love Life gaat de twintiger Darby Carter, gespeeld door Anna Kendrick. Ze woont in New York en is vast beraden iemand te vinden waarmee zij haar leven gaat delen. Iedere aflevering gaat dan ook over een andere boy waarmee ze avonturen, drama en romantiek mee beleeft, maar steeds lukt het haar niet om de ware te vinden. Daarom verdwijnen bepaalde boys ook na een aflevering, maar sommige jongens komen verder in het seizoen toch weer terug. De serie heeft een seizoen met tien afleveringen waar je zo doorheen bent, maar niet getreurd! Seizoen twee is on the way en dat seizoen kunnen we deze herfst nog bingewatchen!

Must see! Dit zijn de 8 meest sexy Netflix films #2

 

Seizoen twee Videoland Love Life

In het eerste seizoen van Love Life speelt Anna Kendrick vooral de hoofdrol, maar in het tweede seizoen gaan we William Jackson Harper veel meer zien. Hij zal de rol van onbekende man op zich nemen die in New York komt wonen na een jarenlange relatie en ook hij zoekt een partner waarmee hij zijn leven kan delen. Geen stress, Anna Kendrick gaan we in het tweede seizoen gewoon nog zien. Hij treedt alleen een stuk minder op de voorgrond. Wij zijn heel erg benieuwd naar seizoen twee en wij kunnen niet wachten totdat hij op Videoland staat! Ga jij de serie kijken?

Deze 5 Netflix documentaires moet jij gezien hebben

Beeld: I Stock

Must reads 👀