Films & Series

Temptation Island 2021: aflevering 5

Het is donderdag en dat betekent een nieuwe aflevering van Temptation Island 2021. Vorige week hadden de vrouwen hun eerste kampvuur, en vandaag is het de beurt aan de mannen. Het belooft een pittige aflevering te worden. Bring the popcorn: dit is alles wat je moet weten over Temptation Island aflevering 5.

Temptation Island 2021 aflevering 5 het kampvuur bij de mannen

Oh oh: de dames komen terug van het eerste kampvuur. De single mannen wachten de vrouwen op om ze te troosten. Aylin, die pas een dag deelneemt aan de relatietest, is behoorlijk overstuur. Ze had niet verwacht dat ze al zo snel zulke heftige beelden te zien zou krijgen. Ook Donna is overstuur door de beelden en trekt zich terug op haar kamer. Delphine heeft geen heftige beelden gekregen en komt Donna troosten. Er is tijdens het kampvuur veel los gemaakt bij haar en ze begint zich af te vragen of haar boyfriend wel de moeite waard is. Ook Julia vindt het lastig dat haar vriend Wouter na vier dagen al een klik heeft met iemand.

In de villa van de mannen is de stemming compleet anders als bij de vrouwen. Er wordt een feestje gebouwd en de mannen lijken zich goed te vermaken. Playboy Afrain flirt er flink op los. Hij lijkt behoorlijk te genieten van alle aandacht en voelt zich als een vis in het water. Hij toont interesse naar de vrouwen en hij lijkt dan ook totaal niet bezig te zijn met zijn vriendin. Oh boy

De eerste dates van het nieuwe koppel in Temptation Island 2021 aflevering 5

De volgende dag staan er twee dates op de planning. Omdat Aylin en Afrain pas net zijn begonnen aan de relatie test, mogen zij een single uitkiezen die ze meenemen op pad. Aylin gaat met Fatih cocktails shaken op het strand, en Afrain geniet samen met Laure van een flesje wijn met prachtig uitzicht.

Het eerste kampvuur breekt aan in Temptation Island 2021 aflevering 5

Wouter en Nico zijn beide enorm gespannen maar tegelijkertijd hebben ze zin om hun vriendin te zien op het kampvuur. Maar dan gaat het connectie lampje bij Nico branden. Het connectie hartje geeft aan dat er een connectie is gemaakt in de andere villa. Pijnlijk! Nico is gelijk emotioneel en hij begrijpt niet dat Donna na vijf dagen al een connectie met iemand heeft. Wat Nico alleen niet weet, is dat het lampje niet om die reden brandt.

Het kampvuur is aangebroken en alle mannen zijn enorm gespannen. De eerste die zijn beelden te zien krijgt is Afrain. In zijn fragment wordt laten zien dat Aylin op date is met Fatih. Ze maken cocktails en Aylin heeft het naar haar zin. Afrain is duidelijk not amused, want ze hadden de afspraak dat Aylin niet te veel zou drinken. Iets met de pot verwijt de ketel, Afrain?!

De rollercoaster van Bert

Bert gaat sinds de eerste dag door een emotionele rollercoaster en hij mist zijn vriendin dan ook super erg. Het fragment laat een dronken Delphine zien, die iets loslippiger is dan normaal. Ze is op date met Kevin en ze flirten met elkaar. In de taxi terug naar de villa zegt Delphine dat ze Bert totaal niet mist. Dit kwetst Bert want hij mist haar wel ontzettend. Het blijft niet bij een beeld en het volgende fragment staat klaar. Delphine geeft toe aan dat ze zo jaloers is, dat ze zelfs camera’s heeft opgehangen in huis! Bert is duidelijk geschrokken van de beelden maar houd zich nu nog groot.

De volgende is Wouter. Hij en Julia zijn naar Temptation Island gekomen omdat Wouter door zijn verleden zich niet openstelt. De beelden van Wouter zijn goed en hij ziet Julia sporten met een van de singles. Dat valt mee dus!

Nico was een verspilling

Nico is samen met Donna en ze zijn hier naartoe gekomen omdat ze problemen hebben met Donna’s onzekerheid. In het eerste fragment in Temptation Island 2021 aflevering 5 zie je de date van Donna met Bob. Bob geeft haar veel complimentjes en Donna voelt zich gevleid hierdoor. Het tweede fragment van Nico is wat minder happy. Ze laten zien dat Donna en Delphine op bed zitten te kletsen en Donna zegt dat haar relatie verspilde tijd is geweest. Oei!  

De sneakpeak van de aflevering van volgende week laat zien dat er een hele grote plottwist aan zit te komen. Delphine wil iets zeggen tegen Monica en Bert is letterlijk aan het krijsen van verdriet. Dat belooft wat… Tot volgende week!

Lees hier meer over Temptation Island 2021

Beeld: RTL