Fashion

We mogen weer: de essentials die je nodig hebt voor je eerste feestje buiten

Wiehoe! De festivals zijn back! We mogen eindelijk weer dansen in de modder, doof worden van een keiharde bas en lang in de rij staan om te kunnen plassen. Wij hebben de festival-essentails voor jou onderzocht zodat jij zorgeloos kan genieten van je eerste party buiten.Regenjas

Ja Nederland zou Nederland niet zijn zonder regenbuien. Je hebt er uren over gedaan om er spik en span uit te zien en een kleine bui kan dat zomaar verpesten. Daarom is dit een essentieel festival item: de regenjas. Deze regenjassen van America Today hebben vrolijke kleurtjes en zorgen ook dat je in de stromende regen er nog steeds volgens de mode bij loopt.

REGENJAS DAMES GEVOERD LANG

€69.99

KORTE REGENJAS DAMES

€59.99

Bikerboots

Bij een festival mag dit item niet ontbreken: de bikerboots. Ze zijn warm, makkelijk schoon te maken, en niet te vergeten mega hip. Wat je ook aan doet, deze boots geven jou voeten zin om te dansen. En als er iemand net iets te enthousiast danst, beschermt dit schoentje jou mooie teentje van een stoot. Dance away!

Blue Box dames veterboots

29.99

Zwarte leren Chelsea boots

€ 99,99

Bucket hat

Vanaf het moment dat deze parels in de mode kwamen, waren we verliefd: de bucket hat. Deze lieve hoedjes zijn er in alle soorten kleuren en prints en geven jou outfit die festival vibe. Ook is het heel handig als je na een wilde nacht uit je tent komt met ontploft haar: hoedje erop en klaar!

My jewellry bucket hat

Roze bucket hat

€ 6,40

Bucket hat

Lichtblauwe bucket hat

€ 6,40

Fanny bag

De fanny bag is perfect voor girls die er gek van worden als hun tasje alle kanten op swiept tijdens het dansen. Je wilt je belangrijke spullen toch graag bij je hebben en met dit tasje kan je die twee dingen combineren! Zo kan je het tasje als riem omdoen, of tegen je borst hangen. Ook maak je dieven het met dit tasje moeilijk om wat te jatten, en op een festival is dat toch wel essentieel.

Mint heuptas croco print

€ 11,98

Lila heuptas croco print

€ 11,98

Sweaters

Als je naar een festival gaat is voorbereiding key. Nu is het misschien nog 23 graden maar het weer in Nederland kan zo omslaan! Daarom is het van belang dat je ook iets warms meeneemt. Deze truien zijn makkelijk op te vouwen, en het printje en kleurtje zorgen ervoor dat jij ook met trui, er helemaal opvallend uit ziet! Woop!

HOODIE CHAMPION CLEAN SMALL LOGO

€40.00

SWEATER PRINT

€39.99

Zonnebril koordje

Wij zweren bij deze uitvinding! Niets is zo erg als het laten vallen van je pas gekochte zonnebril. Een krasje is makkelijk gemaakt en met dit accessoire hoef jij niet meer bang te zijn dat je je zonnebril kwijtraakt. Naast dat het handig is ziet het er ook super cute uit. Neem bijvoorbeeld eentje met kraaltjes of schelpjes. So Coachella!

festival essentials

Brillenkoordje kralen & schelp

€ 7,98

  

Brillenkoordje roze & multikleur kraaltjes

€ 5,98

Bruin brillenkoordje touw & schelp

€ 5,98

Beeld: unsplash