News

VIDEO: Heeft Mascha Feoktistova spijt van haar trio met Gregor?

Als je Mascha Feoktistova kent dan weet je dat zij heel open praat over haar seksleven. Zo maakte ze ooit een video waarin ze vertelde dat zij en haar man Gregor meerdere keren een trio hebben gehad. Maar heeft ze hier eigenlijk spijt van nu ze mama is? Ze vertelt het in haar nieuwste video.

Heeft Mascha Feoktistova spijt van haar trio met Gregor?

Mascha Feoktistova ken je van Beautygloss en Vloggloss. Ze uploadde op Beautygloss twee jaar geleden een video waarin ze vertelde over het hebben van trio’s en laat ook weten hoe vaak ze dit zelf al heeft gedaan (inclusief details!). Ze vertelde precies waar je op moet letten als je (of jullie) een trio overweegt en vertelde ze hoe vaak ze zelf al een trio heeft gedaan. Inmiddels heeft ze zelf met haar man Gregor zo’n vijf keer een trio gedaan, waarvan vier keer met onbekenden en een keer met een bekende.

Mascha is inmiddels mama van een dochtertje, de schattige Mila. Wel praat ze altijd heel open over haar seksleven op haar social media en in haar YouTube-video’s. Heeft ze spijt dat ze verteld heeft over haar trio? Hierover vertelt ze in haar nieuwste column voor ‘Grazia’.

“Mila willen we zo opvoeden dat ze weet dat ze alles met ons kan bespreken. Ik krijg weleens comments van: ‘Heb je van bepaalde video’s geen spijt? en dan doelen ze bijvoorbeeld op mijn trio-video. Maar nee, je kunt daar toch gewoon een gesprek over hebben als je kind oud genoeg is en iets wil weten?'”

Mascha laat weten dat ze wil dat Mila later zichzelf kan zijn. “Wij zijn heel erg van het genderneutraal opvoeden. Niet dat we geen ‘hij’ of ‘zij’ zeggen, maar we trekken Mila echt alles aan en ze speelt ook met van alles. Ik krijg weleens wat te horen hierover zoals: ‘Wat een jongensoutfit’, en dan denk ik: wat een onzin.”

Beeld: BrunoPress