Lifestyle

Fluf no more: 7 x de leukste Instagram accounts van dieren

Having a bad day? Geen zorgen, want wij gaan je opvrolijken! Als er namelijk iets is waar wij een lach op ons gezicht van krijgen is dat wel dieren! Ze zijn lief, grappig of simpelweg te leuk om naar te kijken. Dus kom maar op met die glimlach want dit zijn de leukste Instagram accounts van dieren!

Instagram Animal Accounts

@Jiffpom

Hij is klein, fluffy en mega adorable. Jiff Pom is een pomeriaan die de hele wereld betoverd met zijn creatieve foto’s en cute outfits. Jeff heeft zelfs zijn eigen merchandise (omg)! Met 10,2 miljoen volgers is dit hondje dan ook populairder dan ons eigen topmodel Doutzen Kroes (6,8 miljoen volgers). Ouch!

@itsdougthepug

We love mopshondjes! En dan met name Doug the Pug. Niet alleen rolt zijn naam verschrikkelijk lekker over de tong, het hondje is ook mega funny en lief om te zien. Met zijn uitpuilende ogen, mini kleertjes en hangende tong is dit hondje toch wel echt een favoriet op onze feed. En wij zijn niet de enige! Zo hebben Ed Sheeran, Billie Eillish, Justin Bieber, Dua Lipa en Cole Sprouse al kennis mogen maken met het hondje. Dat deze hond dus meer celebs heeft aangeraakt dan wij ooit zouden durven dromen, is wel zeker.   

@realgrumpycat

Grumpy Cat, wie kent hem niet! Deze kat ziet er misschien niet zo vrolijk uit, maar vreugde is wel wat deze poes opbrengt. Een paar jaar geleden maakte de kat zijn debuut op het internet en tegenwoordig weet iedereen wie deze vier-voeter is. De poes staat bekend als een echte celebrity en het beestje heeft ruim 2,4 miljoen fans. Vooral Ian Sommerland (Damion van Vampire Diaries) is helemaal verlieft op de fronsende kat. Natuurlijk heeft ook dit beestje zijn eigen merchandise maar dat niet alleen… Zo heeft de kat zijn eigen stripfiguur, POP! Icon en bingo app! Kregen wij maar zoveel aandacht als we chagerijnig waren! 😛  

@mr.pokee

Als je denkt dat er alleen honden of katten in dit lijstje staan heb je het mis. Mr Pokee is namelijk een egel! Hoewel het een klein beestje is, is zijn bereik groot! Zo staat de teller nu op 1,9 miljoen volgers. Hoe dat kan? Mr. Pokee poseert voor de meest prachtige landschappen, draagt de meest ieniemienie kleertjes en: het egeltje heeft een geweldige happy pose. Genoeg reden om die volg button in te drukken dus.  

@pumpkintheraccoon

Nog een bijzonder dier op de lijst is Pumpkin the raccoon. Deze fluffy wasbeer leeft een royaal leven samen met zijn hondenvriend Toffee en de foto’s van de dierenvriendjes samen hebben dan ook een hoog ‘aahhww’ gehalte. Toch was het leven van de wasbeer niet altijd zo gemoedelijk. Pumpkin is namelijk gered van de straat. Gelukkig laat Pumpkin dat leven achter zich en kan hij lekker verder gaan waar wasberen het beste in zijn: eten, eten en nog eens eten. Wij vinden deze raccoon mega vava voom!

@tuckerbudzyn

Als je deze hond nog niet voorbij hebt zien komen, is het hoogtijd dat je een kijkje gaat nemen op zijn Instagram. Deze prachtige langharige hond is met 3,1 miljoen volgers de koning van de golden retriever’s en wij snappen wel waarom. Met zijn dikke hondenkop en bijna menselijke trekjes heeft deze hond ons meerdere keren een warm gevoel van binnen gegeven. De filmpjes van Tucker zijn grappig en Tucker heeft naast merchandise ook zijn eigen hondentaal! Hekkin Linda!

Lees ook: 

Instagram VS reality: dit zijn de mooiste pareltjes van het internet

Dit Instagram-account verzamelt hilarische uitspraken uit Temptation Island

Dit zijn de meest bizarre TikTok make-up transformaties

 

Bron: InstagramBeeld: unsplash