Films & Series

Did you know? Gossip Girl is geïnspireerd op deze echte New Yorkers

Fans van Gossip Girl opgelet. Wist je dat de serie is gebaseerd op échte New Yorkers? Say what?! In een TikTok die viral gaat kom je alles te weten over de echte mensen die in de Upper East Side wonen. En daar blijken de makers van de Gossip Girl best wat inspiratie uit te hebben gehaald… 

Gossip Girl is realistischer dan je denkt

De drama, de schandalen in de Upper East Side en natuurlijk de fantastische outfits. Gossip Girl is niet voor niets een hele populaire serie die nog steeds door veel meiden wordt gekeken. Ook schuldig (geweest) aan een Gossip Girl-verslaving? Dan hebben we een heerlijk feitje voor je. In een TikTok-video die viral gaat wordt namelijk verteld dat Gossip Girl gebaseerd is op echte New Yorkers. Ja, dat hoor je goed, op de échte rich and famous van New York City.

Podcaster Shana Conod dook in de wereld achter Gossip Girl en vertelt in een TikTok waarop de makers de personages hebben gebaseerd. En wat blijkt? De echte Serena van der Woodsen is ook blond en heeft zelfs een zelfde soort jurk aan als Serena in de serie. Ook Dan Humprey aka ‘lonely boy’ lijkt verdacht veel op een echte New Yorker. Who knew! En voor wie denkt dat er teveel drama in de serie zit, er blijken ook genoeg schandalen te gebeuren op de exclusieve school waarop de school in Gossip Girl is gebaseerd.

Bekijk hier de virale TikTok over Gossip Girl

Zelfs de outfits zijn een beetje gebaseerd op looks van de echte Serena van der Woodsen.

@bossypodcast

Gossip Girl here #gossipgirl #gossipgirlhere #serenavanderwoodsen #fypシ #blairwaldorf

♬ Young Folks (Originally Performed by Peter Bjorn and John) [Karaoke Version] – Hit The Button Karaoke

Bron: TikTokBeeld: iStock