Celebs

Love Island Job en Esmee zijn klaar voor de next step in hun relatie

Nog meer Love-Island gossip! Na het heftige nieuws over Love-Island koppel Joan en Mert, zijn we wel toe aan een oppepper. Gelukkig kunnen we je geruststellen dat het nu niet gaat om een break-up (pfiew), maar een grade up! Job en Esmee zijn namelijk toe aan de volgende stap in hun relatie.

Love Island-Job en Esmee gaan samenwonen

Goed nieuws voor het winnende koppel van Love Island, Job en Esmee. De twee lovers gaan namelijk samenwonen! Na een paar maanden samen zijn is dit koppel nog steeds smoorverliefd op elkaar en zijn de love-birds klaar voor het inluiden van het liefdesnestje. Job komt heel veel bij Esmee over de vloer en daarom was het tijd voor de Brabantse om de officiële vraag aan Job te stellen. Esmee wilde hier een speciaal moment van maken en wij smelten dan ook bij de IGTV-video van Esmee. Ze verrast Job met een diner, dat afgesloten wordt met een pakket vol lekkernijen en hartjes, cute! In het zelfgemaakte pakket zit een kaartje met daarop de vraag of Job het ook ziet zitten om samen te wonen. Job is super verrast en zodra hij het kaartje leest heeft hij een glimlach van oor tot oor. Het is dus ook geen surprise wat zijn antwoord is: natuurlijk!

Love-Island koppel Job en Esmee

Job en Esmee kunnen we kennen van Love Island seizoen twee. Voor mensen die het live hebben gevolg was het vanaf moment één al duidelijk: die zijn voor elkaar gemaakt. Deze twee lachebekkies hadden gelijk een klik met elkaar en de vonk sloeg dan ook na een paar dagen al over. Tijdens het programma maakten het stel hun relatie officieel en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Love-Island kijkers geloofden net als zij in hun liefde en Job en Esmee wonnen het programma. Naast de prachtige titel won het stel ook een geldbedrag van vijftigduizend euro. Dat geldbedrag gaan ze goed benutten en met dit nieuws denken wij te weten waar dat geld naar toe gaat. Wij zijn in ieder geval nog steeds team Job en Esmee en wensen beide heel veel plezier met het samenwonen.

Bron: RTLBeeld: RTL