Celebs

Alles over Sam Asghari, de verloofde van Britney Spears

Britney Spears is verloofd! Dat kondigde de zangeres vandaag aan in een romantische Insta-post. Ze gaat trouwen met Sam Asghari, met wie ze al vijf jaar date. Hij is een echte steun voor haar in de rechtszaken rondom haar vader. Maar wie is Sam Asghari eigenlijk?

Alles over Sam Asghari, de verloofde van Britney Spears 

Hit me baby one more time… Dat nummer zing je waarschijnlijk nu nog mee. Maar wist je dat dit nummer 22 jaar geleden al uitgebracht werd?! Jupp, wij voelen ons ook oud nu. De documentaire ‘Framing Britney Spears’ van ‘The New York Times’ was een begin van de vernieuwde interesse in haar leven. Nou, en zij zijn niet de enige, want Britney staat al maandenlang in het nieuws vanwege haar traumatische relatie met haar vader. Maar daar gaat het vandaag even niet om, want we vertellen je alles over haar verloofde Sam Asghari. 

Hoe lang daten Sam Asghari en Britney Spears al?

Britney Spears en Sam Asghari hebben elkaar in 2016 leren kennen, toen de zangeres de clip bij haar nummer Slumber Party opnam. Sam Asghari was Britney Spears tegenspeler in de sexy film. Sam vertelde later dat hij heel erg zenuwachtig was bij de eerste ontmoeting en daarom een slechte grap maakte. Toen de zangeres zichzelf voorstelde, zei Asghari: “Sorry, hoe heet je ook alweer?” Gelukkig sprong de vonk al snel over! Sinds 1 januari 2017 is het stel samen en vertelt Britney het aan de hele wereld. Ze vertelt dan ook dat ze het nummer van Asghari kort na hun eerste ontmoeting terugvond in haar tas. “Ik weet nog dat ik hem heel leuk vond, dus ik dacht: ik bel hem gewoon. Sindsdien weet ik hoe leuk en grappig hij is.”

Sam Asghari als steun voor Britney Spears

Sam steunt Britney ontzettend veel in alles wat ze doet. Zo is Asghari aanwezig tijdens veel optredens die ze in Las Vegas geeft en ook helpt hij haar als ze in 2019 in een kliniek zit om te werken aan haar mentale gezondheid. Echte liefde dus! Nu haar vader haar curator niet meer is, is er eindelijk ruimte voor Britney Spears om met de liefde van haar leven te trouwen: Sam Asghari. Vandaar dat hij vandaag een verlovingsring om haar vinger geschoven. Wij zijn benieuwd wanneer ze gaan trouwen!

De carrière van Sam Asghari

De verloofde van Britney Spears komt uit 1994, waar hij in Teheran, Iran als jongste van vier kinderen werd geboren. Hij verhuisde op twaalfjarige leeftijd naar Amerika. Hij wilde daar American football spelen, maar had helaas niet genoeg talent. Gelukkig regelt zijn zus dat hij mee kan gaan naar een van haar modellenaudities. En met succes.

Sam Asghari in Slumber Party en Work From Home

Op 21-jarige leeftijd loopt Sam Asghari al voor het eerst over de catwalk en speelt hij in reclames. Slumber Party is niet de eerste clip waarin hij te zien is: ook in Work From Home van Fifth Harmony heeft hij een kleine rol. Sam Asghari is trouwens niet alleen model, maar ook nog personal trainer. Good catch, Britney!

Bron: Nu.nlBeeld: GettyImages