Films & Series

Netflix films: Love, Rosie

Tijd voor een goede film? Good news. Elke week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus op jouw Netflix abonnement, dat scheelt weer een halfuur zappen. De tip van deze week de classic: Love, Rosie. 

Netflix filmtip: Love, Rosie

Het weer wordt (helaas) weer wat somberder en dat betekent dat het tijd is voor een fijne feel-goodfilm. Er bestaan er natuurlijk honderd van dit soort films, maar Love, Rosie is er een die altijd een van onze favorieten blijft. Een typisch gevalletje right person, wrong timing – en wanneer we deze film voor de 38e keer kijken, leven we weer helemaal met Rosie en Alex mee. Lees gauw verder waar deze film over gaat.

Het verhaal

In Love, Rosie zijn Rosie (Lily Collins) en Alex (Sam Claflin) al jarenlang beste vrienden. Het liefst willen ze samen studeren in Amerika en hun levens in Londen ontvluchten. Maar wanneer Rosie onverwachts zwanger wordt (niet van Alex, overigens) vallen die plannen in duigen. Het verhaal loopt door de jaren heen, en in die jaren proberen Alex en Rosie – ook wanneer ze van elkaar gescheiden zijn – hun vriendschap te behouden en elkaar een kans in de liefde te geven. Maar helaas gaat het leven niet altijd zoals je hoopt. 

Jaar: 2014
Leeftijd om te kijken: 12 jaar
Duur: 1 uur en 42 minuten
Categorie: feelgood

Bron: NetflixBeeld: Brunopress