Beauty

Wij verzamelden de beauty essentials van de herfst 2021

Eerder schreven we al over de beauty trends van deze herfst. Als we de beautytrends moeten geloven is er één hele duidelijke aanwijzing: less is more. Maar wat moet je aanschaffen om er helemaal on trend bij te lopen? Wij presenteren je: alle beauty essentials die jij nodig hebt om deze herfst door te komen!

Zonnebrand

First things first! Een gezonde huid gaat voor alles en we willen natuurlijk zo lang mogelijk rimpels uitstellen. De zon is erg schadelijk voor je huid en versnelt het verouderingsproces van de huid. Dus als je denkt dat zonnebrand alleen in de zomer nodig is, heb je het mis! De zon is namelijk ook heel krachtig in de herfst, ook als het bewolkt is! Zo blijft je huid het langst mooi en jong.

 

BB-cream/tinted moisturizer

Als aanvulling op de zonnebrand is een tinted moisturizer ook iets wat in jouw beauty bag moet zitten. Dit product geeft jou huid niet alleen de nodige verzorging, maar ook geeft het een gezonde kleur en glans aan jou gezicht. Belangrijk bij een tinted moisturizer is dat die niet te dik is en dat de crème lekker smeert. Het moet tenslotte er uit zien alsof dit je geen moeite heeft gekost.   

 

Lipbalsem

Dit beauty product is al jaren een essential die in jouw routine moet zitten. De huid op je lippen is het dunst van alle plekken op je gezicht en daarom nog belangrijker dat je die goed verzorgd. Droge lippen is deze winter een no go en lipbalsem helpt jou daarmee. Die van Labello gaan lang mee, ruiken lekker, en het design is hygiënisch. Kiss away girl!

 

Blush

Een product dat we maar al te graag verwelkomen in dit lijstje is blush! De laatste jaren worden we overspoeld met alle shaping en contour tutorials maar lets be honest: effortless ziet het er niet uit. Toch wil je wel dat extra kleurtje op je gezicht en wil je niet dat iedereen ziet dat je de zon mist. Probeer vooral wat warmere roze/bruin tinten te pakken. Breng aan op de appels van je wangen en tada, u look like a million dollars.

 

Highlighter

Een van onze favorieten beauty producten is highlighter. Met highlighter kun je het maximale effect behalen, met een minimale hoeveelheid. Doe dit product bijvoorbeeld in de hoeken van je ogen, onder de boog van je wenkbrauw, het puntje van je neus, in de cupido boog van je lippen en net boven de kaaklijn. 

 

 

Oogpotlood

Terug van weggeweest. Oogpotlood! Deze herfst kan je je lol op met dit product want de opties zijn oneindig. Breng je het product aan bij de waterlijn, dan krijgt je look een edgy karakter. Oogpotlood boven de wimperrand geeft je look meer dementie en met de juiste kleur poppen jouw ogen er nog meer uit. Kleuren als blauw en groen zijn helemaal in dit jaar en geven hoe dan ook het wauw effect.

 

Brow gel

Wenkbrauwen worden een steeds groter onderdeel van make-up trends en dit jaar is het van belang dat jouw wenkbrauwen er vol en natuurlijk eruitzien. Dus weg met die perfecte, getekende wenkbrauwen! Volle omhoog gekamde wenkbrauwen zijn namelijk de nieuwe beauty trend.

 

Red lipstick

Als er een trend is die al jaren in jouw beauty bag moet zitten is het wel rode lipstick. Dit product is onmisbaar in jouw stash en is ook nog is veelzijdig in gebruik. Heb je bijvoorbeeld geen blush? Dan kan je makkelijk rode lippenstift gebruiken. Girls met een wat donkerdere huid zijn bijvoorbeeld beter af met helderrood, en meisjes met een wat lichtere huid zijn beter af met een volle, iets donkerdere rood. De rode lipstick is in combinatie met zwarte eyeliner helemaal edgy maar met een glitterlook kan het je look helemaal glamour maken. 

 

Lees ook:

Deze sieraden trends 2021 gaan we deze herfst overal terugzien

Nagellak trends herfst 2021: deze tintjes wil jij deze herfst op je nagels

Beeld: unsplash