Films & Series

Kom in de kerstsfeer: alvast de leukste kerstfilms op Netflix van 2021

Een verlichte kerstboom, sneeuw en schaatsen met die ene cutie, wij kunnen niet wachten tot het eindelijk weer kerstmis is. Pak er een dekentje, een kop thee en heel veel chocolaatjes bij, want wij hebben de leukste kerstfilms op Netflix van 2021 voor jou op een rijtje gezet! Kom jij ook helemaal in de kerstsfeer?

Kerstfilms Netflix 2021

Kerstfilms Netflix 2021: Holidate

 

De kerstfilm Holidate is een super grappige kerstfilm dat gaat over twee singles die elkaar amper kennen, maar hele nare ervaringen tijdens kerst delen. Zij zijn ieder jaar single met de feestdagen en willen dit jaar de scheve gezichten uit hun familie vermijden, dus besluiten zij elkaars date maatje te worden. Zij zijn iedere feestdag die daar opvolgt elkaars date, totdat de twee gevoelens voor elkaar beginnen te krijgen en het plan helemaal misgaat… Zou dit zoals iedere kerstfilm goed aflopen of zouden de twee elkaar daarom niet meer kunnen zien? Wij zijn heel erg benieuwd! Met wie ga jij deze kerst movie kijken?

 

Kerstfilms Netflix 2021: Christmas wedding planner

 

Niks is romantischer dan trouwen met kerstmis en dat is precies waar deze movie overgaat! In de film Christmas wedding Planner wordt de weddingplanner Kelsey Wilson gevraagd om de exclusieve bruiloft van haar nichtje te organiseren. Alles gaat goed totdat de privédetective Connor McClane er alles aan doet om de voorbereiding van deze kerst bruiloft te verpesten. Zou de knappe privédetective hierin slagen of zal het een onbezorgde bruiloft worden?

Kerstfilms Netflix 2021: A Boy Called Christmas

 

A Boy Called Christmas is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver en journalist Matt Haig. Het vertelt het ‘ontstaansverhaal’ van de Kerstman door ons een avontuur uit zijn jeugd te laten zien. Niet verkeerd: onze eigen Michiel Huisman speelt in de film, samen met Kristen Wiig en Maggie Smith. Bekijk de trailer bovenaan dit artikel.

Kerstfilms Netflix 2021: The Holiday

 

De kerstfilm The Holiday komt al uit 2006, maar is een echte klassieker die je wel moet kijken! De movie gaat de Amerikaanse girl Amanda die voor een relatiecrisis staat. Om even aan dit te kunnen ontsnappen besluit zij met de Engelse Iris van huis te ruilen tijdens de feestdagen. Hierdoor nemen de girls tijdens kerstmis elkaars leven over een ontmoeten zij beiden een hoop nieuwe mensen, waarbij er natuurlijk ook liefde opbloeit. Wil jij ook graag weten hoe dit afloopt? Kijk dan de movie snel op Netflix met jouw lover!

Dit zijn dé essentials voor een pyjama party met de meiden

Kerstfilms Netflix 2021: The Princess Switch

 

Een week voor Kerstmis ruilen de hertogin van Montenaro Margaret en de Amerikaanse bakker Stacey van leven, omdat zij extreem veel op elkaar lijken. Tijdens deze ruil wordt Stacey verliefd op de verloofde van Margaret en wordt Margaret op haar beurt verliefd op de beste vriend van Stacey, die beiden niks van de ruil af weten. Dat klinkt toch mega exciting. Wat nog leuker is, is dat er van deze film ook al een tweede deel op Netflix staat! Wat betekent dat jij een middagje ongestoord deze movies kunt bingewatchen. Zoek jij nog een lekkere snack voor deze films? Lees dan een eerder geschreven artikel over roze popcorn.

 

Kerstfilms Netflix 2021:  A Christmas Prince

De kerstfilm A Christmas Prince mag zeker niet op ons lijstje ontbreken. Tijdens de movie vliegt een jonge Journaliste naar Oost-Europa om hier een artikel over de jonge prins die koning wordt te schrijven. Daar krijgt zij te maken met de koninklijke familie en doet zij alsof ze de nieuwe juf is van de jonge prinses om een goed verhaal over de familie te kunnen schrijven. Of deze girl betrapt wordt is nog maar de vraag, wat wij jou wel al kunnen vertellen is dat er in deze movie liefde in de lucht hangt. Vind jij deze film ook fantastisch? Goed nieuws: er staat een tweede en zelfs een derde deel op Netflix waar jij meer over de prins en de journaliste te weten komt!

Kerstfilms Netflix 2021:  A Christmas Prince

Een nieuwe Home Alone! Net als in de originele film is er een jongen, Max, alleen thuis tijdens de Kerstdagen. En hij moet, niet heel verrassend, het huis beschermen tegen een getrouwd stel dat een erfstuk terug wil. Er zijn grappen, er is chaos, en er is een besef dat er toch echt niks boven je eigen ‘home sweet home’ gaat.

Bron: MoviemeterBeeld: Unsplash