News

‘Efrain en Aylin uit Temptation Island liegen over relatie en doet alleen mee voor de fame’

Efrain kennen we natuurlijk allemaal uit het vorige seizoen van Temptation Island 2020 waar hij mee deed als verleider. Nu beweren hij en zijn girlfriend Aylin in Temptation Island 2021 dat ze al twéé jaar een relatie hebben samen. Hoe dan?!

Efrain als verleider in Temptation Island 2020

In aflevering 3 maakte Efrain en zijn girlfriend Aylin hun entree in Temptation Island, om de plaats in te nemen van Koen en Deborah. Ook al lijkt het zo, het is niet de eerste keer dat je Efrain ziet in Temptation Island. De boy deed namelijk ook al mee aan het vorige seizoen, waar hij als verleider zijn debuut maakte. Hier lag hij behoorlijk goed in de smaak van de ladies, maar vond hij helaas niet de liefde waar hij op hoopte.

@amberveijk

ik snap het niet #temptationisland #fy @jamillaoosterlaken

♬ Right Round – Flo Rida

Temptation Island 2021: Love or Leave – alles over de koppels en verleiders

‘Temptation Island-Efrain en Aylin liegen over relatie’

 Het koppel zegt in de afleveringen dat zij al twee jaar samen zijn, terwijl Efrain vorig jaar nog meedeed als verleider. De opnames van dit seizoen waren in juni 2020 afgelopen en het koppel zegt meteen daarna een relatie te hebben gekregen. Ook is het heel knap dat het koppel twee jaar samen is, terwijl juni 2020 toch echt nog maar een jaar geleden is…  Dit maakt het verhaal wel heel erg onwaarschijnlijk. Efrain en Aylin hebben na deze beschuldigingen gereageerd en zeggen dat het programma al in 2019 is opgenomen en dat het maanden heeft geduurd voordat de afleveringen online kwamen. Of dit koppel echt hun relatie op de proef wil stellen of alleen maar meedoet voor de fame is ons wel duidelijk, want dit verhaal klopt van dit kant! Wij zijn heel erg benieuwd hoe dit seizoen verder zal gaan en kunnen nu al niet wachten op de volgende afleveringen!

Meer lezen over Temptation Island 2021: Love or Leave – alles over de koppels en verleiders