News

Baby news: Jennifer Lawrence is zwanger

Jennifer Lawrence kennen we natuurlijk uit de fantastische films The Hunger Games en nu is de girl zwanger. Wij zijn helemaal excited. Zouden Jennifer en haar man Cooke Maroney een jongen of een meisje verwachten? 

Jennifer Lawrence is zwanger

Het is baby season! Gisteren maakte Kylie Jenner namelijk bekend zwanger te zijn van haar tweede kindje en vandaag volgt Jennifer Lawrence. De geruchten over de zwangerschap van Jennifer gingen al langer, maar de girl en haar husband Cooke Maroney hielden hun mond stijf dicht. Nu heeft Jennifer haar zwangerschap eindelijk officieel bekend gemaakt via haar manager en is haar prachtige baby buik al gespot.

Ook leuk baby nieuws: FOTO: Laura Ponticorvo is bevallen van haar eerste kindje

Jennifer Lawrence verwacht kindje met Cooke Maroney

Jennifer en Cooke Maroney zijn als sinds het voorjaar van 2018 samen en zijn in oktober van 2019 getrouwd. De twee laten niet zoveel los over hun privéleven dus eigenlijk weten we helemaal nog niet zoveel over de aanstaande vader. Wat we wel over Cooke Maroney weten is dat hij een 37 jaar oude galeriehouder is en als we Jennifer mogen geloven is hij een van de beste mensen die zij ooit heeft ontmoet. Hoe lief? Er is nog niet bekend hoe ver de girl in haar zwangerschap is en van welk geslacht het kindje zal zijn, maar we houden jullie op de hoogte!

Beeld: Getty Images

Must reads 👀