Films & Series

Bezoek de hotspots van Emily in Paris tijdens een tripje aan Parijs

Wij kunnen niet wachten tot het tweede seizoen van Emily in Paris uitkomt, maar in de mean time kunnen we wel de hotspots uit het eerste seizoen bezoeken. Pak je koffers, want dit belooft een fantastisch tripje Parijs te worden!

Emily in Paris: Jardin du Palais Royal

In een van de eerste afleveringen van Emily in Paris was te zien dat Emily lunch at in Jardin du Palais Royal waar zij haar nieuwe vriendin Mindy ontmoette. Jardin du Palais Royal is een prachtige paleistuin midden in Parijs die je tijdens de hotspot tour zeker niet mag missen. Het leuke aan deze tuin is dat er overal gras is, zodat jij tijdens jouw bezoek heerlijk kan gaan picknicken. Eet jij tijdens het bezoekje net als Emily ook een baguette?

View post on Instagram
 

FOTO’s: Lily Colins uit Emily in Paris is getrouwd

Emily in Paris: Pont Alexandre III

Pont Alexandre III is een van de mooiste bruggen in Parijs. In de serie werd de brug gebruikt als locatie voor een parfum reclame, maar dat is niet het enige waar we de brug van kunnen kennen. De brug werd namelijk ook gebruikt voor Adele haar nummer Someone Like You. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij Pont Alexandre III en als je deze brug overloopt kom je uit bij de Champss-Élysées en de Arc de Triomphe dat klinkt als een win-win situatie, right?

View post on Instagram
 

 

Emily in Paris: Le Café de L’Homme

Was jij ook stik jaloers op Emily toen er een feestje met uitzicht op de Eiffeltoren werd gegeven? Wij namelijk wel! Het goede nieuws is dat je dit restaurant zelf kan bezoeken! Het café heet Le Café de L’Homme en als je dit restaurant bezoekt moet je duidelijk vragen om een plekje op het terras. Zo kun jij net als Emily met een wijntje van de charmes van de Eiffeltoren genieten!

View post on Instagram
 

Emily in Paris: L’Atelier des Lumières

De expositie die Emily, Gabriel en Camille samen bezochten is het L’Atelier des Lumières. Hier worden kunstwerken op een bizarre grote getoond, wat een super tof effect geeft. Toen Emily, Gabriel en Camille in het atelier waren zagen we een expositie van Vincent van Gogh. Helaas staat deze vertoning niet altijd aan, dus don’t be dissapointed girl!

Wij ontdekten een nieuwe hotspot in Parijs (en hij is volledig ROZE)

View post on Instagram
 

 

Emily in Paris: Terra Nera

Het restaurant waar Gabriel werkt heet in de serie Les Deux Compères, maar in de realiteit heet het restaurant Terra Nera. Dit restaurant is een charmante Italiaanse Bistro waar je heerlijke pasta’s en pizza’s kunt eten en wie weet misschien kom je de hotte Franse Gabriel toch nog tegen!

View post on Instagram
 

Bron: klook.com / .lonelyplanet.comBeeld: Getty Images

Must reads 👀