News

We kunnen de documentaire over Justin Bieber vanaf deze datum bingewatchen

We hebben al een tijdje niks van Justin Bieber gehoord, maar daar komt snel verandering in. Goed nieuws voor de Beliebers onder ons, want de boy komt namelijk met een nieuwe documentaire die we al heel snel kunnen gaan bingewatchen…

Documentaire Justin Bieber

Afgelopen jaar was er al een documentaire serie van Justin Bieber op YouTube te zien en nu is de boy het afgelopen jaar opnieuw gevold voor een documentaire. In Justin zijn nieuwe documentaire die Justin Bieber: Our World gaat heten gaan we onder andere zien hoe Justin zich voorbereid zijn eerste virtuele show en gaan we stukjes uit zijn private life zien. Let’s hope dat hij ook stukjes met zijn vrouw Hailey Bieber heeft gefilmd, want wat zijn zij cute samen! 

VIDEO: dit tiny desk concert van Justin Bieber moet je zien

Waar kunnen we de documentaire van Justin Bieber kijken?

We kunnen de documentaire van Justin Bieber vanaf 9 oktober op Amazon Prime zien en als we Justin mogen geloven laat de documentaire een spannende en intense tijd uit zijn leven zien. In een persbericht vertelt Justin ook over de documentaire dat het samenkomen met zijn team, het overwinnen van obstakels, omringd door vrienden en familie een speciale show aflevert. Wij zijn heel erg benieuwd en kunnen niet wachten tot we de documentaire kunnen bingewatchen! Ga jij de documentaire kijken?

Happy birthday Biebs! 9 x de meest sexy pics van Justin Bieber

Beeld: Getty Images