News

FOTO’s: Lily Colins uit Emily in Paris is getrouwd

Redactie

Lily Collins kennen we natuurlijk uit de amazing Netflix-serie Emily in Paris en wat blijkt! De girl is afgelopen zaterdag getrouwd! Heb jij de prachtige foto’s van de bruiloft al gezien?

Lily Collins uit Emily in Paris is getrouwd

Vorig jaar zijn Lily Collins uit Emily in Paris en haar lover na nu al twee jaar samen te zijn verloofd. Nu blijkt dat de girl en haar kersverse man Charlie McDowell afgelopen zaterdag in het geheim zijn getrouwd. Bij een van de foto’s die Lily op Instagram deelt schrijft zij: ‘Wat begon als een sprookje, is nu voor altijd mijn realiteit. Ik zal nooit op de juiste manier kunnen verwoorden hoe buitenaards afgelopen weekend was, maar magisch is een goed begin.’  Hoe cute? Op de foto die de girl deelt is te zien dat Lily tijdens de bruiloft een sprookjesachtige jurk van Ralph Lauren droeg en wij zijn obsessed me deze prachtige jurk!

View post on Instagram
 

 

Oui, oui, Paris: hotspots uit Emily in Paris (en je wilt er zeker naartoe!)

Lily Collins deelt in het geheim te zijn getrouwd

Onder een andere foto die Lily via haar Instagram deelt schrijft zij: “Ik heb nog nooit zo graag iemands iemand willen zijn. En nu mag ik je vrouw zijn. Op 4 september zijn we officieel elkaars voor altijd geworden. I love you beyond.” Wij wensen deze twee lovebirds veel geluk samen!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀