Lifestyle

5 sekstermen waar wij nog nooit van hebben gehoord

Seks is leuk, spannend en heel erg sexy, maar van de sekstermen Otophilia, Odontofilie en phalloorchoalgolagnia hebben wij nog nooit gehoord! Heb jij ook geen idee wat deze termen betekenen? Lees dan vooral verder dan leggen wij ze aan je uit!

Otophilia

De seksterm otophilia betekent eigenlijk dat iemand opgewonden wordt door een aanraking bij de oren en hier ook een orgasme van kan krijgen. Bij de volgende keer dat jij seks hebt met je lover kun je dit altijd een keer proberen. We know it sounds strange, maar misschien vind je het wel hartstikke lekker en kun je tot een hoogtepunt komen dat je nooit eerder had

Phalloorchoalgolagnia

Als je seks hebt met een boy en hij zegt van phalloorchoalgolagnia te houden (als hij het al kan uitspreken) weet jij wat je moet doen girl! Phalloorchoalgolagnia betekent namelijk dat mannen opgewonden raken als je hun geslachtsdeel pijn laat voelen. Dat klinkt bijna kinky! Mocht je nou gek zijn op kinky seks dan is een eerder artikel over bizarre seksspeeltjes van AliExpress echt iets voor jou!

Sekstermen: Dyspareunie

Dyspareuni betekent pijn tijdens de seks met jouw lover. Dit kan veel oorzaken hebben zo zou het kunnen zijn dat je niet opgewonden genoeg bent tijdens de seks of bijvoorbeeld omdat de spier rond de vagina te veel wordt aangespannen. Mocht je hier vaak last van hebben? Ga dan vooral naar de huisarts, want pijn tijdens de seks gaat niet zomaar over. Dat is heel eng, maar je hoeft je nergens voor te schamen, want super veel girls hebben hetzelfde probleem!

Sekstermen: Cunnilingus

Van het woord cunnilingus heb je waarschijnlijk nog nooit gehoord, maar dit is eigenlijk een ander woord voor beffen. We admit: gebeft worden is heerlijk, maar wanneer je ongesteld bent of wanneer jouw partner een koortslip heeft is dat een minder goed idee.

Seksspeeltje kopen? 5 x de lekkerste seksspeeltjes voor vrouwen

Sekstermen: Fornifilie

Fornifilie is misschien wel een van de bizarste sekstermen die we nog niet kende. Bij fornifilie bind jouw je partner namelijk vast aan een meubelstuk. Klinkt heel heftig, maar sommige mensen kunnen hier heel erg van genieten. Don’t try this at home girls! Dit kan namelijk gevaarlijk zijn, aangezien je best lang vastgebonden zit.

Bron: Sense.nl / dusk-magazine.comBeeld: I Stock