Celebs

VIDEO: Kylie Jenner is zwanger van haar tweede kindje

Redactie

De Kardashian-jenner familie is een van de bekendste reality families. Al jaren is de familie te zien in het programma Keeping up with the Kardashians en ook de stiefzusjes hebben zich ontwikkeld tot grote reality sterren. Kylie Jenner heeft miljoenen volgers en niets ontgaat haar fans dan ook. Toch zijn de fans verrast met heel groot nieuws: Kylie Jenner is zwanger van haar tweede kindje.

Kylie Jenner is zwanger

Kylie Jenner is pas 24 jaar, maar is nu al een van de succesvolste vrouwen van de wereld. Als jongste dochter van Caitlyn en Chris Jenner is ze allesbehalve een laatbloeier en wist ze een empire te bouwen die haal miljardair heeft gemaakt. In 2017 maakte ze bekend een relatie te hebben met rap-fenomeen Travis Scott en ondanks een paar hobbels, besloten de twee hun liefde te verzegelen met een kindje: Stormi. Stormi is nu 3 jaar oud en Kylie zei al in meerdere interviews dat ze niet wilde dat Stormi enig kind werd. Toch was 2020 iets te vroeg voor de miljardair en wilde ze nog wachten op het juiste moment. Maar the word is out en Kylie deelt in een IGTV-video het grote nieuws: ze is zwanger van haar tweede kindje.

View post on Instagram
 

Kylie Jenner is zwanger van tweede kindje

In een IGTV-video laat Kylie de weg naar het onthullen van het baby nieuws zien. Zo zie je dat Kylie helemaal aan het begin haar zwangerschapstest laat zien aan haar man Travis, en die reageert door als een klein kind haar buik te knuffelen. Stormi wordt ook erbij betrokken en Kylie vraagt of ze klaar is om met haar naar de dokter te gaan. Eenmaal aangekomen bij de gynaecoloog vertelt ze haar dat ze maar een paar dagen verwijderd is van een heartbeat. Je ziet de blijdschap op het gezicht van Kylie en ook Travis is over the moon. Moeder Chris Jenner, die inmiddels al oma is van tien kleinkinderen, is nog onwetend. Kylie vraagt aan dochter Stormi of ze oma iets wil geven, en als Chris ziet dat het foto’s zijn van een echo vraagt ze met tranen in haar ogen of ze zwanger is. Kylie knikt van ja en Chris zegt dat het een van haar gelukkigste momenten is van haar leven. Ook Stormi lijkt het leuk te vinden dat ze een grote zus wordt en geeft kusjes op de buik van Kylie. Wij vinden de onthulling zo cute en zijn heel benieuwd hoe dit tweede wonder gaat heten.

Lees ook:

Cuteness overload! De 8 schattigste kinderen van celebs

Djessy uit Ex On The Beach zwanger van eerste kindje

Dit zijn de eerste deelnemers van Boxing Influencers

 

Beeld: GettyImages

Must reads 👀