Fashion

Deze sieraden trends 2021 gaan we deze herfst overal terugzien

Sieraden kunnen jouw outfit maken of breken en daarom is het erg belangrijk om niet zomaar wat in je oren te stoppen. Wij praten je in dit artikel bij over de sieraden trends van dit najaar!

Sieraden herfst trends 2021: Parels

Parels zijn dit najaar niet weg te denken uit het straatbeeld en het leuke aan deze sieraden is dat het een super luxe uitstraling heeft. Sieraden met parels zal je deze herfst in allerlei soorten tegenkomen. Zo zal de parelketting toch een echte klassieker blijven, maar gaan we ook kennis maken met parelkettingen van verschillende groottes en gaan we parel haar accessoires heel veel zien.

Sieraden trends 2021: Goud en zilver

Op gouden en zilveren sieraden combineren staat al erg lang een taboe, dit najaar is het geen taboe meer maar een echte trend. Wij zijn in shock! De trend zal vooral veel gedragen worden met een vintage stijl, wat het de verschillende kleuren sieraden erg nonchalant doet ogen.

Sieraden trends 2021: Chokers

Hello 2016, want de chokers zijn dit najaar terug van weggeweest. Als we het over de choker trend van het najaar hebben bedoelen we hier natuurlijk niet de elastische chokers die op de middelbare school helemaal hip waren mee. Nee, wij hebben het over een choker met vrolijke steentjes en parels. Een choker kun je super leuk combineren met een aantal kettinkjes van verschillende maten, waardoor je een layer effect krijgt. Wij zijn helemaal fan van deze trend, jij ook?

 

Sieraden trends 2021: Schakelkettingen

Schakelkettingen komen bijna ieder jaar terug als trend, dus het is niet een gek idee om er alvast een aantal in te slaan! De trend van het najaar is vooral een aantal schakelkettingen van verschillende lengtes en diktes zodat je weer een layer effect creëert. Het leuke aan schakelkettingen is dat het iedere outfit een extra touch geeft. Mocht je nog geen leuke schakelkettingen zijn tegengekomen? Geen stress, wij hebben de leukste schakelkettingen van dit moment voor jou uitgezocht!

 

Sieraden trends 2021: Kleurrijke oorbellen

Kleurrijke oorbellen zijn super leuk en vooral als ze met de kleuren van jou outfit matchen. Als jij jou oorbellen met jou outfit laat matchen geeft dit een erg verzorgde uitstraling, waardoor jij pico bello het najaar in gaat!

 

Beeld: I Stock

Must reads 👀