Films & Series

The Circle seizoen 3 is hier! Vanaf vandaag kun je elke week een nieuwe aflevering kijken op Netflix

Nieuwe spelers, nieuwe strategieën en nieuwe plottwist – The Circle seizoen 3 gaat weer beginnen! Wij kunnen niet wachten totdat deze realityshow weer van start gaat en kijken nu al uit naar alle afleveringen die elke week op Netflix komen. Ook al zin om te bingewatchen? Dit is wat je nog meer moet weten over The Circle seizoen 3.

Yes! The Circle seizoen 3 gaat beginnen

The Circle is een totaal andere realityshow op Netflix dan bijvoorbeeld Temptation Island of Love Island, maar minstens net zo leuk. Deze realityshow is namelijk ook een sociaal experiment. De kandidaten van de show wonen allemaal een paar weken samen in een appartement. Of nou ja, samen? Ze hebben allemaal een eigen kamer en kunnen alleen met elkaar communiceren via een speciaal netwerk met de naam The Circle. Op het spel staat een groot geldbedrag voor degene die als laatste over blijft.

Alleen hoe pak je dat aan? Hoe wordt je het meest geliefd? Sommige kandidaten gaan over lijken en maken een fake profiel aan en catfishen de heleboel. Of werkt jezelf zijn toch het beste? Elke aflevering maken de kandidaten een lijst met hun Circle-friends, met op nummer 1 de kandidaat die ze het aardigst vinden. De twee populairste vrienden op de lijst? Die mogen beslissen wie er naar huis wordt gestuurd. Kortom: daardoor is het elke aflevering weer onwijs spannend!

The Circle seizoen 3 is vanaf 8 september te zien op Netflix. Hier vind je een recap van de eerste drie afleveringen.

Check hier alvast de trailer van The Circle

Kan je ook niet wachten? Kijk alvast naar de trailer van The Circle seizoen 3.

 
Beeld: iStock

Must reads 👀