Fashion

Dit worden de belangrijkste kleding trends die we dit najaar gaan zien

De koudere dagen staan voor de deur, dus de hoogste tijd om nieuwe kleding te shoppen. Heb jij nou geen idee wat er in de herfst van 2021 hip is? Geen zorgen, wij praten jou bij over de hotste trends van dit najaar!

Kleding trends herfst 2021: damespakken

Deze herfst kun je saaie sweaters in zwarte en grijze kleuren achterwegen laten, want it is all about kleur. Zo gaan we legergroen, felblauw, roze en zelfs ook oranje heel veel zien op straat. Deze felle kleuren gaan we vooral zien in de vorm van damespakken. Het fijne aan deze trend is dat je oneindig kan combineren en het iedereen super confident maakt. Naast dat een pak mooi staat is het ook ideaal voor heel veel gelegenheden. Zo staat het netjes voor naar school, maar ook sexy naar een feestje. Hoe leuk is een pak met een glitter croptop, grote oorbellen en classy hakken voor naar een party? You go, girl!

Kleding trends herfst 2021: neutrale kleuren

Mocht je nou niet zo een fan zijn van felle kleuren, dan is er voor jou ook een superleuk alternatief. Die kleding van de Fifth House is bijvoorbeeld geliefd bij ons op de redactie! De witte en bruine tinten zijn op dit moment helemaal hip en hebben een super nette en verzorgde uitstraling. Het is erg leuk als je deze neutrale kleuren met elkaar gaat combineren en de donkere kleuren in jouw outfit achter wegen laat. Zo zou je een beige broek met wijde pijpen, een witte trui en een trenchcoat amazing kunnen combineren met opvallende items. Wat dacht je bijvoorbeeld van Tramontana in je kledingkast?

Kleding trends herfst 2021: de spencer

Vorig jaar hebben we al kennis gemaakt met de spencer en wij zijn obsessed met dit lookje. Een spencer kun je superleuk combineren met een coltrui of een mooie blouse. Ben jij niet zo van de truitjes? Dan is de spencerjurk perfect voor jou. De spencerjurk is lekker warm en super makkelijk te combineren met stoere boots en opvallende sieraden om jou look compleet te maken! Hoe leuk?!

Kleding trends herfst 2021: donkere bloemenprint

Bloemenprinten zijn net als deze zomer, aankomende herfst ook helemaal hot. Bij deze trend zullen we niet hele felle printen gaan zien, maar draait het vooral om aardetinten waarbij de bloemen mooi uit het kledingstuk springen. Bloemen gaan we deze winter op broeken, blouses maar ook zeker weer op jurkjes zien. Om een bloemen jurkje leuk te combineren kun je een mooie zwarte panty, grote oorbellen een subtiel kettinkje gebruiken.

Kleding trends herfst 2021. Pofmouwen en schoudervullingen

Wij van Girlscene zijn dol op pofmouwen en schoudervullingen. Deze tops kun je namelijk oneindig combineren en geven jouw look een extra touch. Geen inspiratie? Deze trend kun je superleuk combineren met een romantische medi-rok of met een flared pants en mooie hakken waardoor jouw look veel stoerder wordt. Try both, girls!

Lees ook:

Hallo herfst: dit zijn nu al onze favo jassen van het najaar

Kom maar door met die herfst: de Pumpkin Spice Latte is terug!

 

Beeld: Getty Images