Films & Series

Zijn Deborah en Koen nog samen na Temptation Island 2021?

De Spaanse villa in Temptation Island 2021 schudde vorige week op haar grondvesten toen bekend werd dat er al een koppel naar huis moest. En dat na slechts een paar dagen Temptation! Koen en Deborah moesten naar huis, maar zijn Koen en Deborah nog samen na Temptation Island 2021?

Zijn Deborah en Koen nog samen na Temptation Island 2021?

Sinds de singles in Temptation Island 2021 mogen beslissen welke koppels de villa moeten verlaten, hebben we al afscheid moeten nemen van twee deelnemers. Koen en Deborah moesten hun koffers pakken en de villa verlaten. Maar zijn Deborah en Koen nog samen na Temptation Island 2021?

Koen en Deborah in Temptation Island 2021

Koen vond het heel lastig om zich open te stellen voor de ladies en Deborah ging dat al helemaal niet goed af. Zij kwebbelde de mannelijke en vrouwelijke verleiders de oren van hun kop over haar liefje Koen.  De twee waren overduidelijk niet toe aan een romance met iemand anders. De singles besloten daarom dat het tijd was dat de twee weer op het vliegtuig naar huis zaten. “Zij gaat hier niet de ware liefde vinden, want die heeft ze al”, licht Joop hun keuze toe. “Wij zijn ook op zoek naar liefde, en zij heeft van jullie allemaal laten zien dat ze de liefde al heeft.” Deborah is dolblij Koen terug te zien. “Ik ben blij dat we samen naar huis gaan”, vertelt ze. “Ik ben eigenlijk wel opgelucht want dan heb ik het laten zien, wat ware liefde is.”

Het sterkste koppel Deborah en Koen

In de nieuwste aflevering van Temptation Island: Viewing Party vertellen de twee dat ze nog steeds samen zijn. Gelukkig maar! Koen en Deborah kijken met een positief gevoel terug op het hele Temptation-avontuur. “We waren gewoon het sterkste koppel”, vertelt Deborah. “We voelden elkaar echt aan”, stelt Koen.

Lees hier alles over Temptation Island 2021

Beeld: RTL, Tom Cornelissen

Must reads 👀