Lifestyle

Seksspeeltje kopen? 5 x de lekkerste seksspeeltjes voor vrouwen

Van dildo’s tot aan vibrators, van tepelklemmen tot aan handboeien. De wereld van seksspeeltjes is niet alleen groot, maar ook leuk! Girlscene vindt dat er niets is om je voor te schamen en dat elke vrouw ongegeneerd seksspeeltjes moet kunnen kopen. Dus laten we snel beginnen zodat jij weet welk seksspeeltje jij het best kan kopen.

1. Satisfyer

Elke vrouw die de Satisfyer heeft geprobeerd, is mega enthousiast. De satisfyer is een luchtdruk vibrator en stimuleert de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven zonder direct contact te maken met de huid. De vibrator heeft maar liefst elf (!) standen en maakt bijna geen geluid. Ideaal dus als je rustig wilt opbouwen of een dun wandje met je buren deelt.

2. Rabbit vibrator

De Rabbit vibrator is het bekendste seksspeeltje in Nederland. Deze kleurrijke vibrator heeft een klein formaat en daarom beginnen veel vrouwen met de Rabbit als ze voor het eerst een seksspeeltje kopen. De Rabbit zorgt voor een stimulatie van ke vagina, clitoris en g-spot. De vibrator heeft tien verschillende vibratiestanden, waarvan drie snelheden en zeven patronen. Je kunt dus goed uitproberen welke snelheid voor jou het prettigst is. De vibrator is spatwaterdicht en is door het silicone design makkelijk schoon te maken.  

3. Vibrerend ei

Het vibrerende ei is een seksspeeltje dat je inbrengt in je vagina. Vervolgens bepaal je met de afstandsbediening welke stand je aanzet. Het eitje heeft zeven vibratiepatronen en drie snelheden en is dus qua intensiteit vergelijkbaar met de Rabbit. Wat dit seksspeeltje interessant maakt is dat de afstandsbediening tot wel 20 meter bereik heeft. Heb je even geen zin om iets vast te houden en wil je gewoon genieten zonder enige moeite? Dan is dit vibrerende ei het perfecte seksspeeltje voor jou. Vergeet hem er alleen niet uit te halen en de afstandsbediening goed op te bergen.

4. Wandvibrator

De wandvibrator behoort tot de vibrator familie, maar is net wat anders. Deze minivibrator is kleurrijk, klein en geeft gerichte massages. Met 18 vibratiestanden geniet je net zoveel van sterke vibraties als bij een gewone wand vibrator. De vibrator is wederom waterproof en is op te laden met een USB-kabel. De wandvibrator is vooral gericht op het stimuleren van je clitoris.

5. G-spot vinger vibrator

Het is het kleinste speeltje tussen het rijtje, maar daardoor zeker niet minder lekker. Deze g-spot stimulator is voor vrouwen die iets zoeken wat niet te heftig is, klein is en net wat extra’s brengt in de slaapkamer. Perfect om dus mee te beginnen. Ben je al wat verder met het gebruik van speeltjes? Dan is deze vinger vibrator ook goed te combineren met andere speeltjes. Dat is ook zo leuk aan seks: niks is goed of fout. Het gaat erom dat jij het lekker vindt en ervan geniet. Wij hopen dat dit taboe steeds meer besproken wordt. Tot die tijd, doen wij het.   

Bron: EasyToysBeeld: gettyimages

Must reads 👀