News

Oriana had na De Bachelor 2021 een hekel aan Julia

Nu De Bachelor 2021 met Tony Junior is afgelopen hebben de deelneemsters aardig wat Juicy verhalen over het avontuur in Kroatië. Zo had deelneemster Oriana bijvoorbeeld na De Bachelor een hekel aan haar concurrente Julia. “Ik heb haar de hele terugweg genegeerd.”

Oriana was kapot na De Bachelor 2021

Nadat Tony Junior in de finale van De Bachelor 2021 voor Julia koos in plaats van voor Oriana was zij hier echt kapot van. In een aflevering van RUMAGTV op YouTube vertelt de girl dan ook dat zij na de bekendmaking om het hoekje krijsend en hyperventilerend tegen de grond is gegaan. Heftig, en als of het allemaal niet erger kon voor de gebroken Oriana zat zij de gehele terugreis naar huis naast haar concurrente Julia en dat was allesbehalve gezellig. Oriana vertelt toen echt een hekel aan Julia te hebben gehad en daarom de reis naar huis ook geen woord met haar te hebben gewisseld. Gelukkig is de woede van Oriana gedaald en zijn de meiden nu erg close samen, maar over Tony is zij helemaal niet te spreken…

Tony Junior in De Bachelor 2021  

In de aflevering van het YouTube kanaal komt ook naar voren wat Oriana van De Bachelor 2021 Tony Junior vindt en dat is niet zo fraai. Zo vertelt Oriana onder andere dat zij geen seks hebben gehad, maar dat zij wel genaaid is bij het niet krijgen van de roos. Ook is Oriana niet te spreken over de eigenaardige grapjes van Tony Junior, zo zei hij onder andere tegen haar in bed dat hij de dag erna een grote dag had, omdat hij op date ging met haar concurrente Julia. Daarnaast zei Tony ook als Oriana een grapje maakte dat zij de roos dan niet kreeg en daar kreeg zij een erg onzeker gevoel van. Wij zijn heel erg benieuwd naar de reünie-aflevering van aankomende donderdag en een ding weten we zeker Tony hoeft bij Oriana niet meer aan te kloppen!

View post on Instagram
 

Beeld: RTL, Tom Cornelissen

Must reads 👀