Lifestyle

Mega handige TikTok-hack: zó voorkom je dat je omgeslagen handdoek afzakt

Niks vervelender dan iets dat niet blijft zitten terwijl het wel zou moéten blijven zitten. Handdoeken die je om je lichaam slaat na het douchen of bij de sauna bijvoorbeeld *irritated sigh*. En zeker als je geen badjassenpersoon bent dan kan zoiets vreselijk zijn. Maar, help has arrived, want een TikTokker heeft dé hack hiervoor gevonden.

TikTok handdoek-hack

Niet alleen is de video heel handig, maar (zoals wel vaker bij TikTok) is de maker ervan ook nog eens ontzettend hilarisch: +1 volger. En wanneer je dan bent bijgekomen van het lachen, kom je erachter dat de hack eigenlijk superlogisch is en mega handig. Het enige wat je namelijk hoeft de doen is je handdoek niet in elkaar vouwen, maar gewoon omkrullen. Simple as that. 

Comments

Nog iets wat we graag doen op TikTok, behalve zelf video’s bekijken, is het lezen van de comments. Zo snapt iemand niet dat mensen dit nog niet wisten en laat singer-songwriter Finneas weten dat TikTokker Brayden zijn leven heeft veranderd. Daarnaast wordt de demonstratie ook hartstikke erg gewaardeerd en to be honest, we kijken deze video het liefst nog een paar honderd keer.

Check de video met de hand(doek)ige – snap je ‘m –  hack hier zelf: 

@bsaremyinitials

My life has been a lie. ##lifehack ##toweltrick

♬ original sound – braydensingley

Bron: TikTokBeeld: iStock