Celebs

Alles wat je wil weten over single Niels van Temptation Island 2021

Temptation Island is BACK! En hoe! Gister hebben we kunnen zien hoe het eerste koppel de relatie test heeft moeten verlaten, en plaats moest maken voor een nieuw koppel. Want dit jaar hebben de singles in de villa nog meer power dan de voorgaande seizoenen, en hebben ze nu de mogelijkheid koppels weg te sturen die zich niet genoeg openstellen. Daarom hoog tijd om die singles wat beter te leren kennen. Vandaag vertellen we je alles over single Niels Muilenburg.

Single Niels in Temptation Island 2021

Temptation Island 2021: Love or Leave is nu al twee weken een feit en ook dit jaar heeft Temptation twaalf heerlijke single mannen voor de vrouwen gevonden. Een van de casanova’s waar de vrouwen mee mogen vertoeven de aankomende weken is Niels. Deze 25-jarige hunk doet dit jaar mee als single en is ready to fall in love. Niels heeft als ex-militair gediend in Yemen en heeft nu zijn eigen pannendekkers bedrijf in Leerdam. Niels is erg ambitieus en wil dan ook het liefst voor zijn dertigste vader worden. Of hem dat gaat lukken op Temptation is nog maar de vraag.

Daten met een Ex

Hoewel Niels eruitziet als een echte player, beweert hij zelf van niet. Eerder was Niels te zien in ‘Daten met een ex’ en ging hij op date met Ex on the Beach Double Dutch deelneemster Ayle. Tijdens het programma vertelt Niels dat hij op zelfverzekerde en betrouwbare vrouwen valt. Maar natuurlijk telt uiterlijk ook mee. Helaas was Ayle niet gecharmeerd van zijn eerlijkheid en kwam er geen vervolg date. De kleine casanova beweert namelijk maar 20 bedpartners te hebben gehad en Ayle vond dat wel heel ongeloofwaardig. Hopelijk zijn de vrouwen in de villa wel van je gecharmeerd Niels!

Op zoek naar ware liefde

Dat Niels een echte hengst is valt dus niet te betwisten, toch is Niels al zeker 8 maanden single. Hij neemt Temptation Island dan ook erg serieus en is niet gekomen om spelletjes te spelen. Wij hopen dat Niels de ware liefde vindt, of dat nou op Temptation Island 2021 is of niet!

Lees hier meer over Temptation Island 2021

Must reads 👀