News

It’s official: Thomas van der Vlugt is de nieuwe Bachelor

Het spraakmakende seizoen van De Bachelor 2021 met Tony Junior is nog maar net ten einde gelopen en er gingen al geruchten dat Thomas van der Vlugt zijn opvolger zou zijn. En vandaag heeft Videoland bekend gemaakt dat dit klopt! Thomas van StukTV.

De Bachelor 2022

Thomas Stuk TV De Bachelor 2022

Thomas van StukTV wordt De Bachelor 2022! Holy moly. Thomas kennen we onder andere van StukTV, We Want More en niet onbelangrijk van zijn cover op de Men’s Health, waar hij een onwijze sixpack op heeft. 

Er gingen al een tijdje geruchten dat Thomas dit werd, maar nu is het dan toch officieel: Thomas is De Bachelor 2022! Hij vertelt: “Ik vind het heel bijzonder dat ik straks uit zoveel vrouwen kan kiezen, maar ook vervelend dat ik er ook heel veel naar huis moet sturen.” Wij kunnen niet wachten Thomas!

De ideale vrouw van Thomas van StukTV

Allemaal leuk natuurlijk, maar naast wie wil Thomas dan ‘s ochtends wakker worden? Wat voorr type is zijn ideale vrouw? “Het is natuurlijk wel bijzonder dat je uit zoveel vrouwen mag kiezen en het lijkt me ook heel vervelend dat je zoveel vrouwen naar huis moet sturen. Maar ik zou het wel heel mooi vinden als er uiteindelijk één uitkomt en dat je daar ook echt bij blijft. Ik denk dat je vooral heel erg dicht bij jezelf moet blijven en dan ontstaat er wellicht iets moois.”

“Ik hou ontzettend veel van avontuur beleven en ik zou het heel mooi vinden als ik dat samen met iemand anders kan doen. Ik kom thuis en ik maak ontzettend veel mee, als je dat aan iemand kan vertellen en samen een band opbouwen… dat zou echt te gek zijn. En dan wellicht samen een toekomst opbouwen.” Zie jij het wel zitten om op avontuur te gaan met de knappe Thomas? Je kunt je hier aanmelden. 

Beeld: Bruno Press