News

Winnares Julia uit De Bachelor 2021 krijgt veel haatreacties over haar oprechtheid

Redactie

Het bleef tot het einde spannend, maar uiteindelijk was het Julia die er met het hart van De Bachelor 2021 Tony Junior vandoor ging. Superleuk, maar nu krijgt de girl heel veel haatreacties over haar oprechtheid via de socials.

 

Julia en Tony Junior in De Bachelor 2021

Julia en Tony hadden een zwoele 24-uurs date, waarbij een helikoptervlucht niet mocht ontbreken. Er werd veel speeksel uitgewisseld, maar er werd ook wel duidelijk dat Tony enige twijfel heeft of Julia wel klaar is voor een serieuze relatie. Want de girl heeft geen kinderwens en Tony’s bestie Carmen denkt dat Julia alleen maar meedoet om haar carrière een boost te geven. Na een steamy avondje met Julia in de jacuzzi en een nacht samen te slapen besluit Tony haar toch zijn laatste roos te geven. 

Julia reageert op haat in Instagram Live De Bachelor 2021

Door de vele twijfels aan Julia haar oprechtheid, aangezien de girl ook vóór haar deelname aan De Bachelor 2021 nog met een ándere bachelor heeft gedate. Hiermee heeft zij zich niet geliefd gemaakt, dus geven veel kijkers hun ongezouten mening over haar via social media. In een Instagram Live met de andere deelneemsters van De Bachelor 2021 (Oriana, Jolijn en India) vertelt Julia dat deze haatreacties haar veel pijn doen: ‘Iedereen heeft natuurlijk hun eigen mening, maar ik vind het erg jammer dat zij dit baseren op een indruk die ze van mij krijgen, omdat ik actrice ben.’ Als India daarna aan de girl vraagt of zij deze reacties nog leest, geeft Julia aan de reacties niet meer te lezen, maar ze heeft er nog wel veel moeite mee. Gelukkig krijgt Julia naast heel veel haatreacties ook positieve reacties van de trouwe kijker! Zeg nou zelf: girls support girls, right? Wij zijn super excited voor de reünie-aflevering van aankomende donderdag. Zouden de twee lovebirds nog bij elkaar zijn? 

View post on Instagram
 

Beeld: RTL, Tom Cornelissen

Must reads 👀